Tak tvn to najlepsza stacja na świecie a dlaczego bo właśnie oni emitowac będa władce od początku, poprzednio puszczono tylko 2 częsci teraz tvn zaczyna od początku i puszczają wszystkie 3 części zacząwszy od druzyny skączywszy na powrocie króla. Jest!!!!!!!!!!!!
A kiedy jeszcze nie wiadomo ale jak sie dowiem to migusiem napisze!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie przesadzasz z tymi komentarzami? Rozumiem, że się cieszysz i wogóle, ale 5 komentarzy przy Powrocie Króla to już lekka przesada ;)
no bardzo fajnie że tvn puszcza "Władcie" :))- trzeciej części nie puszczali wcześniej bo musiało upłynąć chyba 3 lata od wejścia filmu na ekrany kin i do tego ilość oskaró też się liczy... tvn ma bardzo dobrą ramówkę to się chwali, mój kochamy Włądca Pierścieni w tv ponownie... :D eh jak ja bym chciała jechać tam gdzie kręcili Władce Nowa Zelandia to jest "COŚ"!! Marzenie... :]
*hugs*
Do pełni szczęścia brakuje, żeby pokusili sięo puszczenie wersji Extendet :D niestety raczej nic z tego, choć ja nie narzekam za głośno, bo mam to na kompie :D
I bez lektora - same napisy:D Bez tekstów typu "Spinaj konia". Wogóle nie rozumię po co tłumacze starają się wprowadzac archaizmy w filmach gdzie jeżdżą konno, machają mieczykami i pokazują zamki :/
Ale chyba chcę za dużo:D
PS: noo, może jeszcze jakby reklam nie było...