Nie mam pojęcia czemu, ale ten film i ogólnie cała seria 'Władcy pierścienia' nie przemawi do mnie. Nie mogę ocenić czy ten film jest dobry czy zły, ponieważ ani razu nie udawało mi się dotrwać przy żadnej części do końca. Zwykle po prostu zasypiałam. Może powinnam się zmusić i obejrzeć, może mnie wciągnie. Jednak próbowałam już trzy razy i za każdym kończyło się tak samo..
Jeśli lubisz czytać proponuje przeczytać ksiażkę :) a dlaczego Ci to sugeruje? zrozumiesz po przeczytaniu :) mało kto po przeczytaniu nie ma ochoty obejrzeć filmu :D uwierz mi ze gdy poznasz temat to sie "zmusisz" ;) Pozdrawiam
lubię :) i pomiem, że to już ni9e pierwsza taka rada. Także chyba z niej skorzystam. :) wiem że nie powinnam porównywać 'harrego pottera' do 'władcy pierścieni' i nie porównuje, broń Cię panie Boże. Jednak przyznam, że gdy najpierw przeczytałam ksiązki, wcale nie miałam ochoty na filmy. przyznam że nie obejrzałam wszystkich części choć książki, każdą część przeczytałam kilka razy. Dlataego obawiam się, że gdy wezmę do ręki książkę 'Władca pierścieni' to filmu tym bardziej nie obejrzę :)
jak byliśmy na tym z klasą to przy drugiej części już nie mogłam wytrzymać z nudów... niestety, jestem poza main streamem
To prawda ja póki nie przeczytałem książki nie potrafiłem wytrzymać nawet pół godziny a po przeczytaniu było zupełnie inaczej.Zupełnie inne spojrzenie na świat Śródziemia.
heh jak to miło, że są jeszcze ludzie, którzy na negatywną ocenę filmu potrafią odpowiedzieć w ten sposób :) zgadzam się z hannibalem86 - przeczytaj koniecznie książkę :)
Jesli rozmowca jest na poziomie i podaje w miare konkretne argumenty dlaczego film mu sie nie podoba chetnie wchodze z nim w dyskusje, nie narzucam swojej woli tylko rozmawiam, probuje go przekonac do LOTRa w cywilizowany sposob. do tego sluzy forum :) jednak czasami zdarzaja sie bezmyslne przyglupy jak np taki "Kileeer" siejacy zamet na forum LOTRa (na "Powrocie Krola" toczy sie wlasnie walka... niestety chyba z przyslowiowymi wiatrakami... ) razem z kilkoma zacnymi kolegami na forum uruchamiamy "maszyne smierci"... wtedy nie jest tak milo... jednak poki rozmowca jest sympatyczny i nie zaklada z gory ze Wladca jest do dupy nie podajac powodow albo nie podaje powodu na poziomie 10 latka kochajacego Power Rangers to wtedy nie mam podstaw by rozmawiac z nim w niemily sposob :) Trolli jednak trzeba tepic :) "DirtyGibon" jest porzadna obywatelka na forum wiec odpisalem w normalny sposob, a ze to kobieta w dodatku wiec kultura jest tym bardziej wskazana :) Pozdrawiam :)
Dla mnie to jest wręcz nieprawdopodobne, jak można 3 razy podchodzić do takiego dzieła i zasypiać na nim o_O Może jakaś kawa przed seansem skoro już masz takie skłonności ? ;]
Może i tak. :) Nie wykluczam, że jest to świetny film. Mój brat go uwielbia, a mamy bardzo podobne gusta. Jednak też co nieco zdążyłam zobaczyć i efekty też są świetne tak jak i muzyka. Jednak nie wiem co jest z nim (lub ze mną) nie tak, że mnie nie wciąga wsytarczająco by obejrzeć go do końca. :)
Lubię. :) Znaczy nie ma tak, że straaaaasznie przepadam, ale nie które filmy są świetne. No nic, zrobię ostatnie podejście. Wszystkie części mam i spróbuję je obejrzeć. Jak i tym razem mi się nie uda to trudno. :)