PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1065}

Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
2001
8,0 737 tys. ocen
8,0 10 1 737287
8,2 94 krytyków
Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

to tylko 30 minut więcej ale naprawdę warto!!! dla mnie to zupełnie nowy film, aż dziwnie się ogląda. Co prawda najwięcej nowego to dłuższe rozmowy, ale pojawiaja się też nowe epizody. Polecam!

użytkownik usunięty
Maniaska

Drużyna Pierścienia akurat najmniej zyskuje w wersji rozszerzonej (ale i tak zyskuje). Moim zdaniem najlepszą częścią spośród wersji normalnych jest Drużyna a z wersji rozszerzonych Powrót Króla.
I takie pytanko - kto wie jakich fragmentów zabrakło w wersji rozszerzonej "Drużyny Pierścienia" z tych które są w wersji podstawowej?

ocenił(a) film na 10

tego to chyba nikt nie iwe :P nikt spoza ekipy oczywiście. rozszerzoną narazie widziłam tylko drużynę (resztę zobaczę jeszcze w tym tygodniu) pozdrawiam

użytkownik usunięty
Maniaska

to nie jest takie znowu trudne pytanie - wystarczy uważnie oglądać :P
jeżeli widziałaś rozszerzoną tylko drużynę to powiem ci tylko że każda kolejna częśc zyskuje więcej w wersji rozszerzonej (i nie tylko dlatego że w każdej kolejnej dodano więcej scen - Powrót króla w wersji rozszerzonej ma prawie 4 godziny :)), uważam też że kinowa wersja Powrotu Króla jest strasznie okaleczona i nie lubię jej przez to. W kinie co chwilę mnie wkurzało jak przeskakiwał od sceny do sceny w momenatch kiedy oczekiwałem ze powinno się wydarzyć to czy tamto. A tymczasem w wersji rozszerzonej jest w zasadzie większośc tego czego mi brakowało (ale chętnie bym dodał jeszcze z pół godziny :))

ocenił(a) film na 10

muszę się przyznać: nie oglądałam tak dokładnie jakbym tego chciała... mam czas na obejrzenie do końca tygodnia więc oglądam po nocach (jak dla mnie). na tygodniu śpię po jakieś 6h, więc mi się trochę na władcy przysypiało. Ale nie dlatego że był nudny!!!! ja po prostu mam słaby organizm i lu bię sen :)