Lepsza bitwa jest w Powrocie Króla gdy orkowie oblegają minas tirith a następnie król theoden ze swoją armią atakuje armie orków.To jest chyba najlepsza scena bitwy ze wszystkich dotychczasowych filmów(może kiedyś powstanie coś lepszego)
twoi rodzice sie baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo pomylili że wyhodowali takie dziadostwo!! Sapdaj do Afryki czarnuchu, jak masz się obrazać to sie sam obrażaj i nie wypisuj tu pierdół zkapciałych bo nie masz zielonego pojecia o filmie, idź sobie obejrzyj Muminki - o tak to dla ciebie wielkie kino!!! Ja masz tu odstawiać takiego błazna to lepiej idź, rozbiegnij się i porządnie trzaśnij łbem w mur, chociaz watpię żeby ci to pomogło ty sklapciały faszysto!!
Rodzice powinni ci odłaczyc neostrade!Jak byłeś małym dzieckiem, byłeś tak brzydki, że starzy karmili Cię z procy, bo bali się do ciebie podchodzić.
Chcesz się obrażać prostaczku dzieciaczku??? Ty masz wogóle internet? Rodzice coś nie tak z głową mają ze dali to takiemu obdartusowi. Ty za to byłeś i jestes tak brzydki, ze żarcie dostawałeś przez kroplówkę, i wyglądasz jak szkieletor. Idź sobie weź na wstrzymanie, albo stoperan, relanium nie wiem co tam jeszcze, melisę może, nie bede sie zbliżał do twojego menelskiego poziomu anonimowy dresiarz bedzie mi sie tu pluł, rąbnij sie w łeb. Dzieci nie powinny mieć internetu i skąd ty zasr**cu możesz wiedziec jaki ja mam internet.
Wiesz, lubię pojedynki na inteligencję, ale możesz się nie bać - nigdy nie atakuję bezbronnego!"Anonimowy dresiarz,"dzieciaczek prostaczek" o żesz:)hehehe.A powaznie podciagnij sie w zakresie dosrywania bo już w radiu maryja rzucaja łaciną lepiej od ciebie!W ostatnim zdaniu sie zgadzam-Dzieci nie powinny miec netu bo to szkodzi czego piekny dowód nam dajesz!
|"Dzieci nie powinny miec netu bo to szkodzi czego piekny dowód nam dajesz!"|
Ty dajesz tego dowód!! I to największy!! Poco dzieciaku tu wchodzisz i wypisujesz dziadostwo i wszczynasz afery??
|"A powaznie podciagnij sie w zakresie dosrywania bo już w radiu maryja rzucaja łaciną lepiej od ciebie"|
Znalazł się osioł. Napewno rzucają lepiej niż ty, a ty dajesz przykład tego że nie dorosłeś żeby wyjść już z łóżeczka dla niemowląt. Więc: wiaderko, łopatka, i do piaskownicy masz droge otwartą, a neostrade to ci sami odłączą.
I jeśli nie znasz się na fantasy to spier**czaj stąd jak najszybciej, nie potrzebujemy cię tu, i tak już tu wniosłeś sobą śmietnik.
haha ale gówniarz. Tobie leca kozy a nawet barany. Załóż sobie protezę mózgu i pomyśl. Nic tu nie wniosłeś tylko swoje dresiarskie zachowanie. Idź spadaj stąd bo tu nie pasujesz. I dlaczego piszesz za innych a nie za soebie, boża co za hominid, aż szkoda klawiatury używać na takiego bezkręgowca bazrozumnego hahahahahahahahhahhahahahahhahaha
Ty masz jakiś kompleks.Ciagle o dresiarzach...może masz z nimi przykre doświadczenia,co!Pastwia się nad biednym macradem który obecnie stanowi popychadło w gimnazjum.Nie pasuje tu??? No tak Porsche tez miedzy maluchami nie pasuje!NIe pisze za innych ale nas jest tu kilka osob mających ubaw z ciebie ,miedzy innymi po mojej prawej twój stary. Widze że używasz encyklopedi bo walisz pojęciami o których wczesniej nie miałes pojecia!ps. co znaczy 'bAzrozumny"??
weź idź pierdoło sobie ponarzekaj do żłobka, ty wogóle jesteś szarym głupkiem i popychanym przez innych w przedszkolu, tak kredki mu sie skonczyły i szaleje na forach. To ze mi sie pomyliła 1 litera nie oznacza że nie wiem co oznacza dane słowo ale ty za to nic nie wiesz spadaj stąd juz i tak sie osmieszyłeś i leje sie z ciebie pół Ziemi. Tak pisze o dresiarzach bo widze tu jednego i ma nick matthaus (czyli ty jakbys nie wiedział). Ty jesteś wogóle człowiekiem?? Chyba nie. Oj rodzice nie zablokowali maluchowi dojścia na fora internetowe. Spadaj na drzewo i sie kiwaj baranie, i obrzuć się i wytarzaj w błocie, bo tak sie zniżyłeś że nie dorastasz nikomu do podeszwy butów. Współczucia, ty jestes taki głupi na prawde czy niedługo wypłata za robote??
Słuchaj nie piszemy teraz o przeżyciach wiec daruj sobie swoje doświadczenia z przedszkola! "Ty jesteś wogóle człowiekiem" nie,hobbitem kurna-słuchaj skończ oglądać w kołko tych debilizmów o hobbitach i orkach oraz zaczarowanych błyskotkach bo zaczynasz tracić poczucie rzeczywistości. Oświadczam ci że oprócz fauny,flory i ludzi nie ma innych istot na tym świecie! "Oj rodzice nie zablokowali maluchowi dojścia na fora internetowe"-no to całe szczęście dla ciebie.Możesz pisać do woli! "Spadaj na drzewo i sie kiwaj baranie"-juz ci gdzieś wspomniałem że masz słaby poziom.Postaraj się! Jak się mijasz z prawda to przynajmniej sie jej ukłoń!
to są twoje przezycia z przedszkola!! Tak istnieją ludzie i rok - ty!!! Zamknij ta japę bo mas poziom tak niski ze wogóle go nie masz, ty zaczełeś się drzec jak dziciak bez mleka to miej pretensje do siebie, co za baran. Zaraz ja ci podam cytaty twojego prymitywizmu cielęcego. Kiwaj sie i spadaj bo przynosisz wstyd ludzkości.
to są twoje przezycia z przedszkola!! Tak istnieją ludzie i rok - ty!!! Zamknij ta japę bo mas poziom tak niski ze wogóle go nie masz, ty zaczełeś się drzec jak dziciak bez mleka to miej pretensje do siebie, co za baran. Zaraz ja ci podam cytaty twojego prymitywizmu cielęcego. Kiwaj sie i spadaj bo przynosisz wstyd ludzkości.
to są twoje przezycia z przedszkola!! Tak istnieją ludzie i ork - ty!!! Zamknij ta japę bo mas poziom tak niski ze wogóle go nie masz, ty zaczełeś się drzec jak dziciak bez mleka to miej pretensje do siebie, co za baran. Zaraz ja ci podam cytaty twojego prymitywizmu cielęcego. Kiwaj sie i spadaj bo przynosisz wstyd ludzkości.
Jakie założenie masz
Proste - walczyć i wygrywać
Dumę w sercu masz
Bo chcesz walczyć i wygrywać
Ulice dobrze znasz
Bo na macie dobrze śmigasz
W życiu twardo stawaisz czoła.
Gdy wyzwanie stawia ci poprzeczkę,
Kolejny raz stajesz twarzą w twarz
W bójkach masz coś, dług ich znasz
Lecz pewności nie masz
Czy będzie to wygrana
Jedno jest pewne - przegrana będzie katem
widze że już ci kompletnie odwaliło, no cóż...
leku chyba nie ma na chorobe zezwierzecenia? Raczej nie.
i jak byłeś w szpitalu??? Widze że nie... twoje zachowanie świadczy o tobie, a zachowujesz sie jak gibon któremu wysadziło d
No byłem cię odwiedzić w szpitalu.Niestety trafiłem na moment kiedy ci lewatywe robili a że nie mogłem czekać musiałem iść!Zostawiłem ci tą paczke o która prosiłś...no wiesz te komiksy Kaczora Donalda,twojego pluszaka i kasete Britney Spears o która tak się ciepałeś przez telefon!Masz także spakowane 2 pary spodni( mama ci spakowała) bo ponoć często w nocy paskudzisz (teraz możesz)!Masz pozdrowienia od całej szkoły podstawowej 21 i od wychowawczyni!aha! Ta pryszczata z Vc sie pytała o ciebie.Mówiła że obiecałeś jej buzi.No nic..musze lecieć!Wracaj do zdrowia!
to chyba ci sie coś pomyliło bo mnie w szpitalu nie było bo jestem zdrowy. Ty natomiast chorujesz i zaczynasz majaczyć że sie sam odwiedziłeś i przyniosłeś sobie kasetę twojej ukochanej britney spears i jakieś spodnie. Wiedze że odwaliło ci w łbie na maksa, ale cóż to twój problem.
Bitwa na polach Pellenoru w trzeciej części jest lepsza, moim skromnym zdaniem, ale to kwestia gustu.