PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31451}

Władca Pierścieni: Dwie wieże

The Lord of the Rings: The Two Towers
2002
8,3 519 tys. ocen
8,3 10 1 519049
7,9 89 krytyków
Władca Pierścieni: Dwie wieże
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Dwie wieże

Dwie wieże są dobrym filmem ale w porównaniu z jedynką i trójką to wypadają średnio. Gdy się to ogląda to ma się wrażenie jakby reżyser chciał szybko przejść to trzeciej cześci pozatym w większości wieje nudą i nijakością . Jedynie dobra jest sama końcówka. Moja ocena +6/10

ocenił(a) film na 10
falko1985_2

ja tak nie uwazam ale każdy ma swoje zdanie, chociaz troche poparte argumentem. Moja ocena 11/10 (każda z części)

ocenił(a) film na 10
Beliar

zgadzam sie z macrad co do oceny całej trylogii ;) :D
A jeśli chodzi o ocenę Dwóch Wież na tle pozostałych części, to najbardziej pasuje określenie "mniej dobra" :) chyba lepiej brzmi niz "najgorsza z czesci" ;)

Alessa_wood

Rozumiem cięale dla mnie niestety najgorsza:(

ocenił(a) film na 10
falko1985_2

EJŻE, nie pomyliły Ci się części?
Pierwsza część jest bajkowa, druga bitewna- wg mni etak samo doskonała jak pierwsza, choć inna, zaś trzecią część skopali niestety.
Obejrzyj DVD rezyserskie a nie kinówki, to może dasz się przekonać.
Polecam wydanie 4 DVD ( są w wypożyczalniach, jeśli nie kupiłeś/łaś )

ocenił(a) film na 10
boundless

3 skopali???? Jak możesz?? Ale każdy ma swe zdanie wg mni każda z części jest na 11 pkt na 10

Beliar

Macrad Jesteś taki nudny, że twoja matka musiała powiesić ci na szyi kawałek mięsa żeby chociaż pies się z tobą bawił.

ocenił(a) film na 10
TorcidaTiger

a ty jesteś taki nachalny debil że ci tak piana cieknie z * że ci matka musiała podpaski pożyczyć bo zalewałeś sie w łóżku o wchodzeniu na forum nie wspomnę. Ale ty jesteś chory... zal

Beliar

Jak do mnie mówisz załóż błotnik bo pryskasz!

ocenił(a) film na 10
TorcidaTiger

TO NIE JA TO OD CIEBIE LECI ALE POWRACA HAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAH

Beliar

Coś ci nie wyszło......normalka że nie zajarzyłeś!

ocenił(a) film na 10
TorcidaTiger

heh to chyba ty nie zrozumiałeś a piszesz że to ja niezrozumiałem, ale już niedługo stąd wylecisz

ocenił(a) film na 9
Beliar

żenada... powracając do tematu, według mnie najlepsza z części.