Dwie wieże są dobrym filmem ale w porównaniu z jedynką i trójką to wypadają średnio. Gdy się to ogląda to ma się wrażenie jakby reżyser chciał szybko przejść to trzeciej cześci pozatym w większości wieje nudą i nijakością . Jedynie dobra jest sama końcówka. Moja ocena +6/10
ja tak nie uwazam ale każdy ma swoje zdanie, chociaz troche poparte argumentem. Moja ocena 11/10 (każda z części)
zgadzam sie z macrad co do oceny całej trylogii ;) :D
A jeśli chodzi o ocenę Dwóch Wież na tle pozostałych części, to najbardziej pasuje określenie "mniej dobra" :) chyba lepiej brzmi niz "najgorsza z czesci" ;)
EJŻE, nie pomyliły Ci się części?
Pierwsza część jest bajkowa, druga bitewna- wg mni etak samo doskonała jak pierwsza, choć inna, zaś trzecią część skopali niestety.
Obejrzyj DVD rezyserskie a nie kinówki, to może dasz się przekonać.
Polecam wydanie 4 DVD ( są w wypożyczalniach, jeśli nie kupiłeś/łaś )
3 skopali???? Jak możesz?? Ale każdy ma swe zdanie wg mni każda z części jest na 11 pkt na 10
Macrad Jesteś taki nudny, że twoja matka musiała powiesić ci na szyi kawałek mięsa żeby chociaż pies się z tobą bawił.
a ty jesteś taki nachalny debil że ci tak piana cieknie z * że ci matka musiała podpaski pożyczyć bo zalewałeś sie w łóżku o wchodzeniu na forum nie wspomnę. Ale ty jesteś chory... zal
heh to chyba ty nie zrozumiałeś a piszesz że to ja niezrozumiałem, ale już niedługo stąd wylecisz