PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31451}

Władca Pierścieni: Dwie wieże

The Lord of the Rings: The Two Towers
2002
8,3 519 tys. ocen
8,3 10 1 519049
7,9 89 krytyków
Władca Pierścieni: Dwie wieże
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Dwie wieże

E :/

użytkownik usunięty

Spałam na tym w kinie. Moim zdaniem nieporozumienie.
"Zwiększamy średnią" ? Lol. Tak oceniają ludzie ten film i już.

...Spałam na tym w kinie.

A co mnie to obchodzi ?

...Moim zdaniem nieporozumienie

Podaj kilka argumentów dlaczego tak uwazasz ?

..."Zwiększamy średnią"

A no zwiększamy srednia ? nie pasuje ci cos? bardzo ci to przeszkadza?

..Tak oceniają ludzie ten film i już

No a jak mamy oceniac ? podaj jakies propozycje

ocenił(a) film na 10
BradMan

:) średnia o niczym nie świadczy i nie rozumiem chęci jej zwiększania, zawyżania, podwyżania czy jak tam:P
Uświadomcie sobie ludzie zanim zrobicie wielki atak na założyciela postu, że gusta są przeróżne. Jedni lubią fantasy, inni nie, koniec i kropka.
Ja osobiście uwielbiam WP. Tyle.

użytkownik usunięty
BradMan

...Spałam na tym w kinie.

Wyraziłam co myślę o tym filmie - że jest nudny!

Nie przepadam za fantasy. Kilka jest OK, ale ten po prostu mi nie podszedł, jasne? Mój gust, moje zdanie.

..."Zwiększamy średnią"

No, niepasuje. Bo to jest bezsensu, żeby dawać takie posty. Każdy niech ocenia wg gustu.

..Tak oceniają ludzie ten film i już

Oceniają go kiepsko! I NIECH KAŻDY OCENIA WG GUSTU. Chyba nie rozumiesz ^^ ;p

użytkownik usunięty

Tzn, kiedy pisałam post, był oceniony kiepsko. Teraz, jak widzę to się zmieniło. Mam nadzieję tylko, że nie za sprawą pisania "zwiększamy średnią" !

ocenił(a) film na 10

dobranoc

ocenił(a) film na 8

Hmmm... właściwie to rozumiem, że Ci się film nie podoba, każdy ma w końcu swoje upodobania, ale tak szczerze ciekawi mnie to po co wypowiadasz się tak na stronie, gdzie zazwyczaj wchodzą sami fani Lorda? Chyba nie myślisz, że TUTAJ ktoś się zgodzi z twoja opinią? Może zrobiłaś to bezmyślnie, a moze to tylko miało byc prowokacją? Jeśli to drugie, to gratuluje pomysłu, ale pełno jest takich osób, które wchodzą na strony, gdzie wchodzi większość fanów jakiegoś filmu, ksiązki, muzyki itp. i specjalnie pisze takie komentarze, żeby wywołać jakieś ostre odpowiedzi -przykro mi,ale twój pomyśł nie jest zbyt orginalny i w dodatku głupi.

użytkownik usunięty
Edyta15

Wyraziłam opinię i nie po to żeby mi każdy pisał "TAK MASZ RACJĘ" tylko miałam nadzieję, że ktoś poda dlaczego mu się podobał, może dowiedziałabym się, że się nie znam ;D żadna prowokacja samą mnie to wkurza ..

Amando, przepraszam Cię, ale mówiąc

Chyba nikt nie zrozumiał, że masz na myśli to że nie lubisz fantasy. Ja zrozumiałam to jakbyś mówiła, że wg. Ciebie w filmie jest wiele błędów. I przypuszczam, że większość Filmwebowiczów też tak zrozumiała. O ile nie wszyscy...