o 20:00 juz się nie mogę doczekać :) , szkoda tylko, że to nie rozszerzona wersja
a ja nie będę mogła objezeć bo wyjeżdzam:( znam ten film na pamięć ale i tak bym obejzala mimo ze z przerwami i z lektorem...
nie tylko ty masz takiego pecha
dziś rodzice oświadczyli że myślą o wyjeździe do Słupska(rodzinki) w piątek i powrót w sobotę :-(
O ja tez sie bardzo Ciesze;P Chociaz najbardziej lubie 3 czesc=) mam nadzieje ze nie bede musiala wychodzic c domu w piatek=D
Ja nawet nie zamierzam oglądać!!!!!!!!! Wersja w tv jest nieziemsko beznadziejna!!!!!!!! Nie dość że lektor, wersja podstawowa to jeszcze.... REKLAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I tak dzięki nim film trwa o 1 GODZINę dłużej!!!! masakra!!! nie mam zamiaru szarpać sobie nerwów przez tv
w dodatku na filmach puszczanych w TV jest obcięty obraz co możecie zobaczyć tutaj:
http://www.widescreen.org/examples/lord_rings_towers/index.shtml
Po lewej - tak film wygląda w TV
Po prawej - tak wygląda w kinie i na DVD
Jeny macie problem
Nikt was nie zmusza do ogladania
Ja kocham LOTR i dlatego wytrzymam nawet te beznadziejny reklamy
A ja kocham LOTR i DLATEGO KUPIĘ SOBIE DVD i nie będę go oglądał w takiej postaci jaką oferuje telewizja bo to obraza dla tego filmu.
A ja kocham LOTR i dlatego od dawna już mam wszystkie DVD i soundtracki oraz chodze do kina jak sa maratony z rozszerzonymi wersjami.
No tyle w ramach targowania się ;)
A ja z miłą chęcia obejrzę LOTR, ale nie w TV tylko u siebie na kompie rozszerzone. Nie luibię TVN !!!
A wie ktoś kiedy Powrót króla na TVN? Była już Drużyna Pierścienia, teraz Dwie wieże i pewnie będzie również Powrót króla za kilka tygodni [mam nadzieje], a wie ktoś może kiedy?