WPUŚCIĆ HAMSTWO NA SALONY !!!! 639 MIEJSCE NA FILMWEBIE????
Jak dla mnie film rewelacja 9/10. Najbardziej podobała mi sie bitwa pod Helmowym jarem. Coś niesamowitego i trudnego do opisania. Soundtrack świetny, te zdjęcia klimat i postać golluma wszystko jest pokazane REWELACYJNIE
NA IMDB.COM FILM TEN JEST NA 29 MIEJSCU !!!!!!!!!!
a ode mnie 11/10
Noty filmwebowskie to atrapa, nawet na nie nie patrzę bo żal ściska
W ogóle ten cały TOP 100 jest jakiś nie halo!!! Ten film (dla mnie zdecydowanie najlepsza część trylogii) nie powinien być tak nisko w zestawieniu. To nie jest "wina" tego, że film jest kiepski, tylko wina głosujących ignorantów!!!
10/10
LotR rządzi :D mój ulubiony film. Oglądam średnio raz na 4 miesiące :) (Że mi się nie znudzi...) A tak serio zgadzam się w 100%. 15/10 Film jest genialny i też nie rozumiem tego miejsca.
Jak już kiedyś mówiłam www.żal.pl
Pieprzycie gupoty. Te trzy filmy to jest jedna wielka całość tak jak Tolkienowski pierwowzór składa się z VI ksiąg które tworzą całość.
Cała trylogia 10/10.
Dla mnie jest i zawsze będzie na pierwszym miejscu i nic tego nie zmieni. A ocena jakiegoś tam filmewebu gdzie może 2% osób zna się na filmach tym bardziej nie ma znaczenia. Może film nie jest wiernie oddany książce, ale co z tego - skoro jest świetnie zrobiony i ma klimat.
Ja w filmweb'ie widze jedna zla rzecz. Mianowicie chodzi mi o to, ze nad gwiazdkami, ktore sluza ocenie filmu sa opisy typu ok, dobry, arcydzielo etc. Niektore filmy sa bardzo dobre jak np "Dwie Wieze" i zasluguja na note 10/10, ale arcydzielem nazwac go raczej nie mozna. I oceny sa tutaj dawane jakoby w dwoch wymiarach - zaleznie czym sie kieruje widz. Czy jest to liczba gwiazdek czy podpis pod nimi? Powinno byc to zlikwidowane i wygladac jak w przypadku oceny aktorow, rezyserow etc.