PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31451}

Władca Pierścieni: Dwie wieże

The Lord of the Rings: The Two Towers
2002
8,3 519 tys. ocen
8,3 10 1 519049
7,9 89 krytyków
Władca Pierścieni: Dwie wieże
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Dwie wieże

TOTALNY DEBILIZM

ocenił(a) film na 1

i tyle!!!!!!

NORMALNA MASAKRA
Dobre na bezsennośc:)

ocenił(a) film na 10
Mika_40

głupia prowokacja.

ocenił(a) film na 10
wiluska

Dokładnie. Nie zwracajmy uwagi na zaczepki Trolli. <zieeew>

ocenił(a) film na 10
Lellandra

Autor tematu:
szambo otwarte - wskakuj prowokatorko!!

||||||||||||TROLL DETECTED!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
Beliar

Nie ma się co podniecać!!!! Marna prowokacja ze strony autora tematu!!! Takich najlepiej olać!!! Jak zobaczą że nikt nic sobie nie robi z czytania ich bredni to dadzą sobie spokój!!!

użytkownik usunięty
Mika_40

Ja się z nim zgadzam.
Ten film to tylko same efekty komputerowe a tego macie do zerzygania w grach komputerowych.
Równie dobrze możecie obejrzeć sobie grę strategiczną

ocenił(a) film na 10

idź lepiej wskocz do szamba bo nie wiesz co dobre i do tego jesteś trollem wypisującym głupoty na forach

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty

Nie mam zamiaru obrażać tych co lubią ten film ale w końcu to forum i mam prawo dać ocenę 1.
Ale jeżeli taki debil jak pani Doubthfire wyjeżdża mi z takimi tekstami to jest poprostu śmieszne.

użytkownik usunięty
Mika_40

Dziwicie się że ci któży tego nie lubią was obrażają jak wy każdy negatywny temat bierzecie za prowokacje.
Prowokację to wy odpieprzacie bo nie dajecie wyrazić własnej opini.
Kończę już bo to mnie już nudzi.
Pozdrowienia dla "prawdziwych fanów" filmu.

ocenił(a) film na 10

Przyda ci sie kąpiel w szambie, ja tam nie przebywam a jak chce trolla zobaczyc to popatrze na ciebie,

poza tym jak post:

|"TOTALNY DEBILIZM
i tyle!!!!!!

NORMALNA MASAKRA
Dobre na bezsennośc:) "|

Nie jest prowokacją to ty jesteś idiota i debilem.
To nie opinia to prowokacja pozbawiona argumentów, jak to wg ciebie jest opinia to gratuluję ci spłaszczenia mózgowego.
I zażryj sie swoją łaciną podwórkową i pisze kolejny raz mi nie przeszkadza że ktoś nie lubi filmu ale to w jaki sposób wulgarny i niegrzeczny to pisze. Zastanawiam się gdzie są takie żyzne pola że takie dorodne buraki rosną jak ty? A ciekawe jakby ktos na swiat wg Kiepskich napisał: "TOTALNY DEBILIZM" i bez argumentów, ciekawe jaką byś wtedy miał mine?

użytkownik usunięty
Beliar

Do Doubtfire:
Jeśli chodzi ci o Kiepskich to bym przedstawił mu sens tego serialu.
Nie wiedziałem że aby powstała 'prowokacja' wystarczy powiedzieć coś na 'nie' bez podania argumentów. Nie wiedziałem że mam wyjaśniać dlaczego nie lubię np. marchewki. Nie lubię i już.

ocenił(a) film na 10

Tata Psychopata,

Mnogość efektów komputerowych można w prosty sposób uzasadnić. Jest to film stworzony w oparciu o książkę fantasy. Ciężko jest ukazać fantastykę bez efektów komputerowych :]
A swoją drogą efekty te są powiedziałabym genialne. Spójrzmy chociażby na Rivendell :)

Rozumiem, możesz nie lubić fantasy, mógł Ci się nie podobać WP, ale nie rozumiem, co ma odzwierciedlać ocena 1 :] oprocz efektow komputerowych mozna oceniac sciezke dzwiekowa, (ktora we WP była na bardzo wysokim poziomie) zdjecia i bla bla bla mase innych rzeczy.

A i jeszcze cos. Ludzie, przestancie sie obrazac, ok? Zawsze wydawało mi się, że każdy ma prawo do własnego zdania;P

Pozdrawiam:)

użytkownik usunięty
wiluska

wilkusia dzięki.
Ja bym się przestał obrażać no ale skoro pan Doubtfire idzie dalej w zapartę i się przezywa dalej,zamiast olać moje wypowiedzi.
Ja mogę przestać.

ocenił(a) film na 9
Mika_40

Bardzo ładny film, ale niedopracowany w kilku miejscach. Widać, że się śpieszyli, ale za muzykę, efekty i zdjęcia no to nir ma co ukrywać duży plus. Hmmm...8 chyba staczy:PP. Ten 1 punkt więcej za to że to książka Tolkiena jest...A on jest jednym z lepszych pisarzy XX wieku.

ocenił(a) film na 10
Mika_40

A mi się film bardzo podoba i możecie se mówić co chcecie.

użytkownik usunięty
iwona1602

To dobrze że ci się podobał,mnie się nie podoba ale to kwestia gustu.
Chyba nie masz mi tego za złe jak oni?

Mi się osobiście film i książka strasznie podobaly, i kocham teb film.
Ale rozumiem, każdy może mieć inne gust :)
Efektów specjalnych jest dużo, ale nie są to jakieś glupie strzelaninki, tylko film fantasy z duszą.
Jka ktoś nie lubi, to się nie czepiam, jeśli wolisz realistyczne filmy :)
Ja lubię trochę sobie pomarzyć, i obejrzeć taki film. Bardzo go lubię.
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
Progresywna

no jeśli piszemy o prowokacji to napewno pierwszy post w tym temacie jest prowokacją. dlaczego? po pierwsze: co to ma w ogóle być za opinia? i jeszcze niezbyt grzeczna, bez krztyny sensu, wyjasnienia i wreszcie braku argumentów.
Ten temat nie ma sensu, chyba że odbijemy w ogóle od jego sensu istnienia, tzn. nie zwracajmy uwagi na autora tego tematu tylko "odbijmy" i pogadajmy lepiej o czymś innym oczywiście na temat WP

użytkownik usunięty
Beliar

-->no jeśli piszemy o prowokacji to napewno pierwszy post w tym temacie jest prowokacją. dlaczego? po pierwsze: co to ma w ogóle być za opinia? i jeszcze niezbyt grzeczna, bez krztyny sensu, wyjasnienia i wreszcie braku argumentów.
Ten temat nie ma sensu, chyba że odbijemy w ogóle od jego sensu istnienia, tzn. nie zwracajmy uwagi na autora tego tematu tylko "odbijmy" i pogadajmy lepiej o czymś innym oczywiście na temat WP<--

No fakt autor tematu nie wisilił się za bardzo wręcz przeciwnie ośmieszył się.
Pozdro Doubtfire,bywaj zdrów!

ocenił(a) film na 10

i wzajemnie :)
<><><><><><><><><><><><><><><>

Beliar

Wystarczy, że ktoś powie, że film mu się nie podobał, że nudny i już troll, dziecko Neostrady itp. Ja otwarcie przyznaję, że mnie ten film jakoś specjalnie nie ciągnął przed ekran i tyle. To znaczy, że nie znam się na fantasy, jestem trollem i powinienem wykąpać się w szambie, tak? :)

max_c

Co nie znaczy, że twierdzę iż film jest "debilny" itp. Świetne efekty specjalne i dobrana muzyka, dobra gra aktorska.

ocenił(a) film na 10
max_c

przesadzasz. Jeśli powiesz że np film ci sie nie podobał że jest nudny to ok (no wypadałoby podac argumenty). Trolle i dzieci Neo to np autor tematu, dlaczego? no chyba po opini tego osobnika wiadomo... a jak ktoś jeszcze klnie dodatkowo w poście, no to w ogóle...

|"wykąpać się w szambie"|
Dla niektórych dobrze by to zrobiło, i gneralnie taka rada tyczy się ewidentnych antyfanów którzy bezczelnie i specjalnie wchodzą tu żeby pobluzgać i wznieść aferę i pisać prowokację. Skoro ty piszesz "nie lubię filmu, jest nudny" to nie bluzgasz ani innych z tych rzeczy więc nie jesteś trollem ani dzieckiem neo, a jakbyś jeszcze dorzucił argumenty to w ogóle ok.

Mika_40

nie wypada obrażać tych co lubią całą trylogię. Tak jak ktoś już napisał trzeba podać solidne argumenty za tym że dla ciebie film jest nudny, ale dla mnie osobiście film jest fajny nawet jak się ogląda film w wersji rozszerzonej :)

Mika_40

Dobry na bezsenność to ty jesteś bo strasznie (i przygłupawo) nudzisz. Ja oglądam Władce nawet o 1 w nocy bo nie umiem zasnąć nie obejrzwaszy wcześniej choćby fragmentu tego filmu.

ocenił(a) film na 7
Bialy_Pielgrzym

Śmieszą mnie użytkownicy piszący teksty w stylu: "Nie zwracajmy uwagi na tego trolla, troll detected!!, nie odpisujcie mu" Zwróciliście uwagę właśnie odpisując na jego temat. Co za głupota.

ocenił(a) film na 10
_Pablos_

to że odpisujemy to jeszcze nie znaczy że odpowiadamy