chciałbym się dowiedzieć dlaczego wydanie rozszerzone władcy pierścieni na blu ray jest tańsze niz wydanie na dvd? to po pierwesze. po drugie: jestem biedny (nie stać mnie na płyty blu ray, nie mam odtwarzacza blu ray, nie stać mnie na niego i mam telewizor analogowy), ale za jakieś 2-3 lata namówię moją mamę, żeby kupiła tv full hd, odtwarzacz a ja bym se uskladal na moje ulubione filmy (lotr i sw). no ale przechodząc do rzeczy. jak się prezentuje to najnowsze wydanie na blu ray? czy warto kiedyś takie cóś kupić?
Nie, blu-ray to zło, kłamstwo i propaganda... Chujówka na 200%
Zadaj sobie pytanie - wolisz Cd czy dvd? A później przełóż na dvd -> blu-ray
Skoro nie masz ani Full HD, ani odtwarzacza Blu-ray, to wybór jest oczywisty. Jest jeszcze jedno wyjście: torrenty. Ale tu też jest problem, ponieważ dostępne są tylko wersje DVD-rip, czyli zgrywane z oryginalnego dvd, które mają po 9GB rozmiaru, więc nie nagrasz tego na normalną płytę dvd, żeby pooglądać na swoim tv. Jeśli nie możesz się doczekać, masz trochę kaski - leć do Media, kup sobie oryginalne i zero problemów z odtwarzaniem. Ja sam chcę kupić, ale właśnie zbieram na ekran z Full HD do mojego Playstation 3, które właśnie ma odtwarzacz Blu-ray i przez to skuszę się na tą wersję. Myślę, że pomogłem.