Władca Pierścieni: Powrót króla

The Lord of the Rings: The Return of the King
2003
8,4 553 tys. ocen
8,4 10 1 553419
8,1 64 krytyków
Władca Pierścieni: Powrót króla
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Powrót króla

Tylko mi nie płaczcie zaraz bo i tak mam to gdzieś, ale ten film jest denny, nudny i do tego płytki jak sam......., W ogóle Arwena to jakiś niskobudżetowy pasztecior, skąd oni ją wytrzasneli...
Jak ten film może mieć taka ocenę, tu powinno byc około 2,ehhh nie to co Hannah Montana gdzie przynajmniej są jakieś realia, jeśli nie trafia do was przesłanie tego filmu, a tu co mamy nierealny otumaniający film ze światem stworzonym przez stukniętego w łeb starego Ramola, któremu się poprzewracało we łbie, lub siedział na jakimś ziole.

Jak już mówiłam nie zapłaczcie się na śmierć, bo zaraz zwali się tu kupa "fanów", wypowiedziałam się i nie zamierzam więcej z wami gadać, bo zaraz zacznie się wasza wszystkim dobrze znana pyskówka.

ciao.

kleksik90

Brak po prostu słów...

Jeśli Hannah Montana to dla ciebie Arcydzieło, to nawet nie mam ochoty się wypowiadać, bo rozmowa z Dzieckiem Neostrady do niczego nie prowadzi.

Nie karmić Trolla!!!!!!

ocenił(a) film na 1
Gotrek09

ooo Pojawił się Fan gotrek09, nazywasz mnie dzieckiem a sam nim jesteś oglądając tą bajeczkę na dobranoc ale nic...

Jeszcze czekam tylko na tą ciemnotę intelektualną Ivalora, który pyszczy na tym forum chyba najbardziej, i zaraz chyba zostanę zgaszona i zaliczona zapewne to Trolli a sam Ivalor nazwie się inteligentnym.

kleksik90

Ivalor jak to zobaczysz to po prostu nie odpisuj bo to Dziecko wyraźnie czeka na to.

ocenił(a) film na 9
Gotrek09

Ten frajer chyba se jajca robi z nas... Trzeba być na serio wielkim debilem żeby móc bez wyrzutów sumienia ocenić to arcydzieło w taki sposób... Jestem pewny że gdyby nie było tu takich frajerów, to cała trylogia była by o wiele wyżej niż w pierwszej 10 filmów. Co za pajac... Nie mam słów.

ocenił(a) film na 9
Obcykany1

Hana Montana... :O Chyba cie pofajczyło frajerze jeden.

ocenił(a) film na 9
Obcykany1

W ulubionych filmach ma Modę na sukces... Na serio masz kolego gusta jak holera... Takie gówno jak moda na sukces ocenił na pewno na 10/10 a Trylogię WP na 1/10...

ocenił(a) film na 10
kleksik90

Mówiąc że Awrena to pasztet leczy kompleksy;))
Na takie dzieci wojny, nie warto zwracać uwagi.
nie ma co się przejmować

ocenił(a) film na 1
R_a_d_z_i_o

Sami jesteście frajerami, wy to nazywacie arcydziełem, fakt jest tylko jeden, że na to gówno wydano za dużo kasy, a potem ktoś nieźle zarobił na tym szambie i na takich Dzieciach Lotra ja wy.

"Na takie dzieci wojny, nie warto zwracać uwagi.
nie ma co się przejmować"-Właśnie w tym problem , że powinno się tym przejmować by nie ogłupiać Dzieci tylko po to by potem, urosły jebane świniaki z loczkami, siedzące przed kompem, i wpierdalające chipsy.

"Mówiąc że Arwena to pasztet leczy kompleksy;))"
-Lepiej popatrzcie sobie na Cyrus, a nie na to gówno które tylko z Makijażem nie niszczy luster.

Cioty !!!.

ocenił(a) film na 1
kleksik90

I chuj wam do Mody na sukces jebane spermopije, bo ten film mądrzejszy jest od was wszystkich razem wziętych.

kleksik90

Ładnym językiem operujesz, i ty siebie uważasz za dojrzałą, dorosłą osobę, a tym bardziej inteligentną, fakt miałem się już nie odzywać ale to co tutaj robisz jest poniżej krytyki, a sposób w jaki wszystkich obrażasz mogę określić jedynie mianem rynsztoku, (gdzie ty się wychowujesz, na ulicy?...) więc proponuje usunąć to konto z Filmwebu, lub idź i takimi tekstami wymieniaj się z fanami hani posrani i mody na wieczność.

ocenił(a) film na 10
Gotrek09

Właśnie twoje filmy w ulubionych pokazują jaki jesteś - totalnym dnem.
Masz bardzo bogate słownictwo, ale jak wspomniał przedmówca ulica wychowała.

ocenił(a) film na 10
R_a_d_z_i_o

Hannah jest ładniejsza?? hahahahahahhahaha

ocenił(a) film na 1
R_a_d_z_i_o

wy w porównaniu do mnie to cienkie pipy jesteście, i was nie stać na takie słownictwo bo pewnie mamy waliły czym popadnie za każde przekleństwo, żałośni jesteście, i wole żeby mnie ulica wychowywała, niż takie dno i łajno jak chociażby Władca Pierścieni.

Z tego co wiem to ten stary ramol pisał to dla dzieci jakimi wy właśnie jesteście, więc się możecie schować w trzy dupy.

ocenił(a) film na 10
kleksik90

Oj dziecko dziecko, swoimi wypowiedziami pokazujesz tylko jaki masz niski poziom intelektualny.

kleksik90

Nie dość, dłużej tego chamstwa nie będę tolerował, co my ci zrobiliśmy że
nas tak cały czas obrażasz co ? Zdaje się, że w ogóle nie zdajesz sobie
sprawy z tego co piszesz ani o kim piszesz. Jak ty śmiesz obrażać Tolkiena
za to, że napisał wspaniałe dzieło posiadające mnóstwo fanów,
wielowątkową, rozbudowaną i inteligentną fabułę. Nie rozumiem czy
prowokacja nas sprawia ci aż taką przyjemność, wiesz że to co robisz jest
chore i nienormalne ?
Miałem nie odpowiadać na ten temat gdyż wiedziałem, że czekasz tylko na
moją wypowiedź, no więc o co ci chodzi, czego chcesz od fanów WP ?

ocenił(a) film na 10
Ivalor

W sieci każdy jest mądry a w realu byś tak nie powiedział. Nie wiem czy wiesz, ale za obrażanie ludzi idzie się do więzienia.
Poza tym fajnych widać masz rodziców skoro pozwalają ci ta takie coś. Chyba, nie zdziwiłbym się zresztą, że jesteś z tych slumsów:)

ocenił(a) film na 9
kleksik90

hehe dobre, pozdro dla wszystkich na spinie:D

_MariaN_

Słuchajcie, już nie odzywajmy się na tym temacie najlepiej w ogóle nie wchodźmy tu nie dajmy się sprowokować niech sobie ten temat zginie w morzu tematów to Dziecko sobie pójdzie, bo myślę że jego jedynym celem jest wzniecenie ostrej pyskówki między nim/ą, a reszta fanów, co możliwe że w jakiś chory sposób je podnieca lub bawi.

IGNORUJMY TEN TEMAT !!!!!!!

Pozdrawiam.