Straciłem 10 godzin mojego życia i stwierdzam że wszystkie 3 części to
jakieś nieporozumienie ! poza tym ten cały frodo czy jak mu tam to jakaś
cipa, cały film mnie wku...
Bardzo mi przykro, że straciłeś 10 godzin twojego życia...:)
Marna prowokacja.
Jak już decydujesz się na prowokację, to rób to z pomysłem:)
Oczywiście szacunek dla fanów filmu, bo rozumie ze komuś może sie takie
coś podobać, ale wszystkie części w czołówce to jakąś pomyłka, poza tym
nie chodzi mi o prowokacje, po prostu tak to wyszło i tyle i mam to
gdzieś, co o tym myślisz, musiałem to napisać, bo bym eksplodował i
jeszcze jedno, co mnie rozwaliło to Broda Gandalfa już bardzie pszejebana
to nie mogła być!
"Co ten film robi na 16 miejscu ?"
Też się zastanawiam. Moim zdaniem powinien być w co najmniej pierwszej dziesiątce.
Ja tez sie dziwie co robi na 16 miejscu,moim zdaniem przynajmniej w pierwszaj 5 ,a co do prowakacji 2/10-marna inne byly ciekawsze...hahahaha
Ty facet jesteś pomyłką. (autor)
A co ty robisz na filmwebie, idź się żal komuś innemu. Ktoś cię może wysłucha.
"idź sie leczyć debilu, jesteś pomyłką " tylko na tyle was stać?
Dorośnijcie w końcu dzieciaki! Jeśli chodzi wam o prowokacje to ja was
raczej nią nie nakarmię, a żal to mi was wszystkich, naprawdę nie macie
ciekawszego zajęcia w życiu niż podniecanie sie fikcyjną bajeczką z
efektami specjalnymi...
Ale słuchaj, z tego co napisałeś,to ci się Frodo i broda Gandalfa nie podoba, i to jest normalne że bierzemy to za prowokację.
Podaj sensowne argumenty, typu np. gra aktorska, muzyka itp.
"bo bym eksplodował" wiesz co ci powiem że ja mało nie eksplodowałem ze śmiechu jak takiego tumana i osła słucham, jest nic nie wartym bez mózgiem i pojebem jeżeli piszesz takie rzeczy i widzisz zmuszasz mnie do przekleństw, a tego nie lubię ale jak tu się odzywać do debila i wiesz co zamiast tu pisać to idź lepiej i postaw swojej starej pomnik pod warzywniakiem. co ten film robi na 16 miejscu wiesz tez mnie to dziwi bo powinien zajmować 4,5,6 miejsce bo dla mnie na pierwszym stoi na przykład ojciec chrzestny. Więc idź sobie eksplodować i nie psuj nerwów,inteligentnym ludziom bo jesteś jeszcze większym osłem niż Lovehanie natalie gwoy lub tour de france a może to jedna i ta sama osoba. Widocznie jesteś za bardzo ograniczony żeby zrozumieć wartości tego dzieła.
pozdrawiam Gotrek
nie irytuj sie ! i nie rozśmieszaj mnie :) widac jestem ograniczony zeby
pojąć sens tego "dzieła" i przesłanie które być moze było ukryte gdzies
tam ,może mi to wytłumaczysz ? a jak chcesz mi coś powiedziec czego
jeszcze nie wiem o sobie to prosze bardzo ,tylko przed tym pomyśl i zrób
to bardziej inteligentnie ,bo jak narazie to ta twoja poezja do mnie
nietrafia ,poza tym ciekawe czy byłbyś taki mądry na żywo kozaku
"widac jestem ograniczony zeby
pojąć sens tego "dzieła" i przesłanie które być moze było ukryte gdzies
tam ,może mi to wytłumaczysz ?".
to podam ci ten ukryty sens to dzielo mowi o honorze przyjażni i milosci ponad wszystko, a przede wszystkim o honorze ktory zanika w dzisiejszym swiecie i o walce dobra ze zlem to wystarczy by nazwac je arcydzielem. A co dopiero jak ujmę inne aspekty jak gra aktorska muzyka i zdjęcia plenerowe...itp.
a co do tego czy bym ci to powiedział w twarz tak powiem ci to leszczu, jeśli chcesz. A to zależy gdzie mieszkasz. I nie bądź taki pewny siebie bo to czasem się źle kończy.
ej kozak aż mnie świerzbi żeby ci wpierdolić! Osiedle gwiazd Katowice
przyjedź, postawimy ci pomnik pod warzywniakiem, zobaczymy, jaki jesteś
twardy
wiesz co ty przyjedź do mnie Wrocław Plac grunwaldzki, powodzenia koleś i weź sobie opiekuna, bo chodź niestety mój sport zabrania atakowania ale uznam to chętnie za samoobronę wiec wpadaj.
i tak w ogóle to z dwoma jeszcze dam sobie radę więc nie szpanuj że mi "postawicie pomnik", a jak się umiesz tylko chować za czyimiś plecami to nie zła lama ciebie
a tak w ogóle to ty się dziwisz że na ciebie ludzie i nie tylko ja i podejrzewam że jak zaloguje się ivalor to też sobie z tobą pogada :D Najeżdżają jak nie potrafisz podać konkretnych argumentów poza tym ze jesteś anty fanem wszelkiego fantasy bo to widać. Podaj mi kilka argumentów świadczących o tym ze lotr jest zły a nie walisz nam ściemę z Frodem fakt faktem tez nie przepadam za tym aktorem i mam ku temu swoje powody ale nie teraz mi prawic o tym :D, ale Froda bardzo dobrze zagrał. Wiec nie wiem o co ty się czepiasz człowieku bo chyba ci się tylko jego twarz nie podoba wnioskuje z twojej wypowiedzi, albo szukałeś zaczepki do prowokacji. i na serio jak masz coś do mnie to czekam ja na pewno nie będę zapierdalał do Katowic żeby się bić.
Pozdrawiam i kończę temat bo jest głupi i durny i w dodatku mało inteligentny.
Ja najlepiej ten temat jak i jego autora pozostawię bez komentarza tak
chyba będzie najlepiej dla wszystkich
a ja się zgadzam z założycielem tematu masz racje ten film jest za długi i nudny i w dodatku pełen przemocy, i nie przejmuj się oni wszystkich atakują jeśli ktoś napisze coś co jest nie po ich myśli każdy ma swoje zdanie i kropka a chamy tu tylko siedzą i umieją tylko że tak powiem "gasić" anty fanów Władcy Pierścieni, ale coś im się to jednak nie udaje weź na ten przykład Profesora ivalora który szpani tekstami,wklejanymi z jakiejś Wikipedii, lub Gotreka który jak widać mało się z tobą nie pobił, bo należy do mało inteligentnych ludzi naprawdę takiego nie inteligenta to ja w życiu nie spotkałam i wielu innych tak więc uważam że powinni być za to chamstwo usuwani z portalu filmweb.
pozdrawiam założyciela tematu.
Dziecko jak się czyta książki to się ma rozbudowane słownictwo nie takie
jak ty. Ja żeby go używać nie muszę korzystać z Wikipedii. Prawdą jest, że
wkurw...a mnie takie dzieci neo jak ty i twój kolega. Jeśli nie rozumiecie
coś co ja, Gotrek albo ktokolwiek inny ( z normalnych użytkowników forum)
wypowiada to radził bym wam drogie dzieci neo opuścić ten portal. Czyli
jednym słowem żebyście zrozumieli wypier....ć !
P.S A i profesorkiem nie jestem jak narazie(i raczej nie zostane)
uczęszczam tylko do liceum, ale dzięki, że mnie za profesora uważasz
My nie jesteśmy chamscy, moja droga, my tylko bronimy naszych przekonań. A jeśli już uwarzasz Gotreka i Ivalora za nieinteligentnych, to muszę ci powiedzie, że to jedni z NAJBARDZIEJ inteligentnych użytkowników na jakich się natknęłam. ;]
No ja bym się zastanowiła czy człowiek, który ma w ulubionych modę na sukces jest hmm.. inteligentny. Z tego co się doczytałam, to raczej Ivalor czyta mądre i wartościowe książki i jego słownictwo jest duzo bardziej bogatsze od tego co gada hania montania.
A co do ciebie autorze, to jestem ciekawa co ty tu robisz. Władca.. powinien być co najmniej gdzieś w pierwszej 10.
I tak się zastanawiam, skoro ten film cie wku.. jak sam napisałeś to dlaczego nie wyłączyłeś juz na początku. Frodo był tam cały czas. A 10 godz. życia.. jeszcze dużo stracisz. Te 10 godz. zmieniło mi pogląd na świat, w pozytywnym znaczeniu ;D
Dziękuję za uznanie, co do tych trolli internetowych to lepiej nie traćmy
na nich czasu, oni i tak nic nie zrozumieją a my będziemy się tylko
denerwować przez nich.
Ja też dziękuje choć w prawdzie nie jestem tak inteligentny jak ivalor, i racja po prostu ignorujmy każdy założony temat, który okaże się prowokacją, bo tylko karmimy te nudzące się w domu trolle internetowe.
e tam przesadzasz ja wcale taki mądry to nie jestem. Szczerze się zastanawiam skąd te dzieci neo trafiają na to forum może Natalie ich na nas
nasyła ?
Założyciel tematu - Ty nie rozumiesz jak WP w pierwszej 16-tce, a ja nie rozumiem skąd ty się wziąłeś na tym forum? Z choinki spadłeś?
LoveHanie, ale oczywiście masz całkowitą rację!
My jesteśmy tacy chamscy, nie da się z nami rozmawiac, my tylko na was najeżdzamy, a wy, jak te biedne pieski z podkulonymi ogonami nie wiecie co robic...
No co my robimy, przecież fani Hannah są tacy niewinni, tacy inteligentni, a nas to te BRUTALNE sceny we Władcy chyba tak zmieniły...
:D
LoveHanie - tobie już dziękujemy. W innym, jakże inteligentnym temacie założonym przez ciebie, wykazałaś swój poziom umysłowy, który jest niższy od szczeniaka:)
Popieram autora tematu w pewnej części. 16 miejsce to dużo za dużo. Powinien być gdzieś koło 50, kilka pozycji przed drugą częścią (która powinna być koło 60). Drużynę pierścienia była najlepsza, ale też nie widziałbym jej w pierwszej 30tce.
A czy te rankingi są takie ważne, film jest bardzo dobry dlatego jest tak
wysoko w topach. Ranking filmów to nie jakieś widzimisię kogoś, tylko
ułożenie filmów ze względu na średnią ocen internautów. Moim zdaniem film
powinien być nawet wyżej od miejsca które zajmuje obecnie.
"o myślicie o Miley?
ma zaledwie 17 lat a juz tyle osiagnela:),ma talent,umie spiewac i jest naprawde piekna:), taka dziewczyne ciezko znalesc:P"
taki temat ktoś założył na hani posrani, ludzie myślałem że zwymiotuje :P
Mi osobiście film bardzo się podobał. Ale nie zachowujmy się jak banda gimnazjalistów (nie ubliżając im) potępiająca czyjeś gusta. A co do eksplodowania, to idealnym miejscem na rozładowanie emocji jest strzelnica bądź też siłownia. Nie ma potrzeby wyklinania ludzi, w dodatku publicznie. Jeśli uważacie, że ktoś Was prowokuje to to zignorujcie. Pozdrawiam.
Lovehanie:
"a ja się zgadzam z założycielem tematu masz racje ten film jest za długi i
nudny i w dodatku pełen przemocy, i nie przejmuj się oni wszystkich atakują
jeśli ktoś napisze coś co jest nie po ich myśli każdy ma swoje zdanie i
kropka a chamy tu tylko siedzą i umieją tylko że tak powiem "gasić" anty
fanów Władcy Pierścieni, ale coś im się to jednak nie udaje weź na ten
przykład Profesora ivalora który szpani tekstami,wklejanymi z jakiejś
Wikipedii, lub Gotreka który jak widać mało się z tobą nie pobił, bo należy
do mało inteligentnych ludzi naprawdę takiego nie inteligenta to ja w życiu
nie spotkałam i wielu innych tak więc uważam że powinni być za to chamstwo
usuwani z portalu filmweb.
pozdrawiam założyciela tematu."