Władca Pierścieni: Powrót króla

The Lord of the Rings: The Return of the King
2003
8,4 553 tys. ocen
8,4 10 1 553419
8,1 64 krytyków
Władca Pierścieni: Powrót króla
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Powrót króla

Władca Pierścieni: Powrót Króla ma szansę na pierwsze miejsce !!!
Szybko, bo zaraz was fani ojca chrzestnego zminusują, tak jak zrobili to z Avatarem, który z powodu bycia nowością wskoczył na pierwsze miejsce !!! Pozdrawiam fanów

ocenił(a) film na 10
Niedopowiedziany

Kolejny Troll.

i po co ten durny temat. Filmy powinny byc oceniane tak jak na to zasluguja, od serca szczera prawdziwa nota a nie:

MINUSUJCE INNE TO MOZE "POWRÓT" BEDZIE PIERWSZY !!! zal.pl
naprawde.

Niedopowiedziany

"Niedopowiedziany" ja rozumiem, że jesteś fanem Władcy. Nie powiem, że jest to słaby film, ale to co wypisujesz jest po prostu ŻAŁOSNE!!! Ile Ty masz lat... Ty chyba nie rozumiesz idei tego rankingu. Najlepiej byłoby gdybyś usunął swoje konto na filmwebie.

pozdrawiam

użytkownik usunięty
Niedopowiedziany

Jako fan Avatara oraz LOTR proponuje razem wspolnymi silami zepchnac ojca i jego zadufanych fanow do epoki kamienia poza top50. Dla wladcy dziesiateczka :)

ocenił(a) film na 10
Niedopowiedziany

troche szacunku dla tego filmu i jego fanow. takim tekstem pokazujesz, ze fani Lotr to tacy sami debile jak trolle od Avatara i Ojca. wojenki to sobie toczcie na tamtych filmach, od Lotra WON!

s_w

Kolejne dziecko neostrady(czy uda nam się kiedyś pozbyć tych trolli), filmy
należy oceniać tak jak na to zasługują, TOPy nie są wcale takie ważne.
Jestem fanem LOTRa ale tak samo sobie cenie inne dobre filmy typu "Ojca
Chrzestnego".

ocenił(a) film na 10
Ivalor

111~!~!!@~!#Oneoneone jeden jeden jeden minósójcie inne filmyy i plósujcie ten! Bo tag bendziemy najlepsi!!!

Na prawdę brak mi słów na określenie czegoś takiego (to wyżej to oczywiście ironia) Tu się prawie jak na Fotce robi... Kto ma najlepsze oceny, ten rządzi. A na trolle powinno się polować, definitywnie.

ocenił(a) film na 10
Niedopowiedziany

Ja tam mam gdzieś co tam wszyscy plusują czy minusują. Dla mnie Władca Pierścieni jest na pierwszym miejscu i nic tego faktu nie zmienia. W końcu każdy ma swój ulubiony film.

Rago202

A ja mam świetny pomysł, po krótce:

-niech wszyscy ignorują Trolli, niech sobie piszą co chcą, a my na to nie będziemy zwracać uwagi, a jak dzieci Neostrady zobaczą, że się na nie nie zwraca uwagi to sobie pójdą, bo w tym momencie odpisując im lub wdając się z nimi w pyskówki tylko je karmimy.

A WIĘC OGŁASZAM AKCJE OLEWANIA TROLLI, kto jest za niech ich ignoruje i tyle.

pozdrawiam.

Gotrek09

no wreszcie jaka porządna i pożyteczna inicjatywa. W 100% popieram. Chodzi
rzecz jasna o olewanie trolli