Władca Pierścieni: Powrót króla

The Lord of the Rings: The Return of the King
2003
8,4 553 tys. ocen
8,4 10 1 553419
8,1 64 krytyków
Władca Pierścieni: Powrót króla
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Powrót króla

Nie dla mnie

ocenił(a) film na 2

Nie ma pojęcia co ludzie widzą w tym filmie. Wiele osób się tak nim zachwycało, że w końcu postanowiłam obejrzeć. Po 30 minutach wyłączyłam. Zabierałam się potem do tego filmu jeszcze trzy razy i nigdy nie wytrzymałam dłużej niż godzine. Strasznie mnie ta nieprzerywana "akcja" nudziła i absolutnie nic z tego nie rozumiałam. 11 oscarów,też mi coś! Nic szczególnego ten film nie pokazuje. No, ale cóż każdy lubi co innego. 2/10

charlize13

Proponuje zacząć oglądać od pierwszej części :P

sarev0k

zgadzam się z przedmówcą

ocenił(a) film na 10
charlize13

A ja proponuję najpierw przeczytać książkę :D Może wtedy zrozumiesz o co chodzi :)

ocenił(a) film na 10
T_a

A proponuję, iść oglądać Hanne Montane.
Tam akcja co raz to przyspiesza, i
jest taaaaaaaaaaaaka wciągająca..
;/

ocenił(a) film na 10
Zielonoo

Ten film nic sobą nie reprezentuje?? po pierwsze Władca Pierścieni jest skierowany do ludzi lubiących tematyke fantasy...ale zeby powiedziec ze nic soba nie reprezentuje?? zenujaca wypowiedz i oczywiscie bez podania argumentu. Wspaniala sceneria,niezrównany klimat baśniowego świata,piekna muzyka,swietne odzwierciedlenie ksiazki w miare mozliwosci bo pewne zmiany byly konieczne do wprowadzenia (nie da sie w pelni oddac ksiazkowej fabuly)...reżyser zrobił coś czego nie dokonał nikt inny,po przestudiowaniu przebiegu i metod jakimi powstawał ten film jestem pełen podziwu i uwazam ze cała trylogia jest godna miana prawdziwej fantastyki .pozdrawiam;)

ocenił(a) film na 2
charlize13

Tak się składa, że nie jestem fanem "Hanny Montany". A ten film po prostu mi nie podchodzi i już.

ocenił(a) film na 10
charlize13

Skoro Ci nie podchodzi to nie neguj kunsztu jego realizacji tylko poprostu i najzwyczajniej nieogladaj. Bo to, ze komus nie podchodzi sam film i jego tematyka to jedno ale zjechanie go w kwestii walorów to calkiem inan sprawa.

ocenił(a) film na 10
charlize13

Głupotą jest ocenianie filmu jak siego nie obejrzy do końca

ocenił(a) film na 10
T_a

Bo końcówki zazwyczaj są najlepsze.

Zielonoo

Przepraszam że się tak zapytam ale czy ty nie masz jakiś powiązań rodzinnych z Natalie bo macie bardzo podobny styl pisania pierdoł.
Jak można coś oceniać nie czytając wpierw książki i nie obejrzywszy całej trylogii no ale cóż ty przynajmniej obejrzałeś 30 minut filmu a Naatalie ograniczyła się tylko do trailera :]

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
Gotrek09

Nie, nie, nie..
Natalie PRZECZYTAŁA opis na filmwebie.
I stwierdziła, że badziew xD

ocenił(a) film na 10
Zielonoo

Po co ciągle pisać o tej dziewczynie skoro już nic nie odpisuje? xd

ocenił(a) film na 10
T_a

Ja tylko odpowiadam ;D

charlize13

Hmm. Film dla ludzi z fantazją i rządzą wojny. XD
Cóż. Kocham to. <3
Dziwi mnie Wasza postawa, co do tego postu.
Ja znam miliony ludzi nie rozumiejących bądź nie przepadających za fantasty.
Akcja jest skomplikowana, muszę przyznać, nie dziwię się dziewczynie. W końcu sprytu nie można się nauczyć. xdd
Ja zrozumiałam za pierwszym razem. XDDD Raz obejrzałam wszystkie części dwa razy pod rząd, oglądałam CAŁY dzień. Pokłon panu Tolkienowi. Pozdro dla niego. XDDDDDDDDDDDDD 10/10