Orlando tak go świetnie i ślicznie zagrał że aż głowa boli,prawda że jest sexy...
Nie jest boski :P Owszem, Bloom dobrze zagrał, ale jego Legolas w tych obcisłych rajtuzkach jest okropny. Ale cóż, to rzecz gustu:)
na początku nie wiedziałam skąd ta obsesja u nie których na punkcie Orlanda,teraz już wiem po obejrzeniu WP ;P
co za głupota eh wy laski zwracacie uwagę tylko na "fajne tyłki"aktorów??
Dla waszej informacji Orlando Bloom pewnie by na was nie spojrzał.. żaal XD
thingol, osobiście bardzo podoba mi się Bloom w roli Legolasa, ale nie oglądam WP żeby sobie na niego popatrzeć ;P
poza tym, nie liczę na to że on by na mnie "spojrzał".
po prostu stwierdzamy że Legolas jest boski. i tyle.
takie małe sprostowanie ;)
taaa ja zgadzam się z Souxie. xD
w sumie to zawsze omijałam kanał, w którym leciał Władca Pierścieni, ale ostatnio z ciekawości obejrzałam i nie był aż taki zły jak myślałam :)
nom a co do Blooma to nawet fajnie zagrał Legolasa :P
Legolas we Władcy Pierścieni jako elf był idealnie piękny.
Ale mnie i tak bardziej podobał się Aragorn:)
co do Aragorna, to w książce opisany był jak jakiś obleśny gość, którego wszyscy się boją ze względu na wygląd;) w drugiej części jeźdźcy Rohanu stwierdzili, że z daleka wygląda jak Ork, w filmie nie był aż taki brzydki. Na swój sposób jest przystojny;)
A według mnie najprzystojniejszy i najbardziej boski w filmie jest Frodo :) Ach, te Jego bajeczne wielkie, niebieskie oczy...ale Aragorn i Legolas też niczego sobie ;)
Frodo? Z tymi wiecznie przerażonymi oczami?
Wolę władcze spojrzenie Aragorna. Wygląda przynajmniej jak prawdziwy mężczyzna, a nie jakieś blond lelum-polelum Legolas...czy wiecznie zdziwiony/przestraszony/podniecony(niepotrzebne skreślić) Frodo
Ehhh... Ed_ka i znowu popełniasz ten sam błąd- nie możesz zrozumieć, że ktoś ma inne zdanie i upodobania niż Twoje.
TY wolisz "władcze spojrzenie Aragorna" i to, że "wygląda przynajmniej jak prawdziwy mężczyzna", ale MI bardziej podoba się "wiecznie zdziwiony/przestraszony/podniecony" Frodo z Jego delikatną urodą i "wiecznie przerażonymi" niebieskimi oczami.
Czy Ty naprawdę musisz wszystko zawsze krytykować? Masz taką potrzebę do szczęścia, czy jak? xD Pozdrawiam wszystkich.
Frodo nie mój typ on jest zbyt delikatny(jak bobas ;P)a Legolas jest mężny i piękny..całuski:*
Wyraziłam swoje zdanie i ty też
i koniec kropka i po co znów się wściekasz, chcesz być kolejną osobą która zaczyna mnie irytować?
Ton było do Ambrossia.
PS. Ja nie chcę znów się kłócić. Więc poprzestańmy na tym, bo zaraz znowu coś odpiszesz, ja się znowu wścieknę. Lepiej nie.
Jeśli chodzi o wygląd to według mnie najprzystojniejszy był Aragorn, ale najładniejsze oczy miał Frodo :)
Legolas naprawdę jest przystojny, ale mi od samego początku najbardziej spodobał się Frodo. Te jego słodkie oczy... Mogłabym w nie patrzeć godzinami...
ja pierdole em de ke as weź lepiej zamknij morde jak ktoś ma inne zdanie obrażasz go a potem sie dziwisz że się wszyscy na ciebie rzucają.
ty pewnie jestes taka brzydka że na ciebie nawet gollum by nie spojrzał bo woli normalne kobiety . i lepiej nie udzielaj się na forum LORTRA bo wejdę na forum tego twojego ukochanego gówna ,,titanica'' i zacznę go cały czas obrażać, słusznie zresztą. A ty rzeczywiście jesteś kompletnie głupia nie zauważylaś , że wszyscy po tobie jadą i jeszcze piszesz posty mimo iz wszyscy mają ciebie w DUPIE?
a co do autora tematu - Uruk Hai wymiatają koniec kropka!!! aragorn to pipka przy takim orku o legolasie nie wspominam.
ej em de ke as mówisz , że aragorn ma władcze spojrzenie? HAHA on cały czas ma szklanki w oczach, obejrz sobie powrót to zobaczysz .....
Pusta jesteś
finito
taak piękne mordki - sexy mordki :D w sam raz do całowania (dla thresh i em de ke as) :D
Haha powaliłeś mnie tym tekstem xD. O właśnie Tresh cośtam mówiła, żeby jej powiedziec jaki jest jej chłopak ... ja już wiem, URUK HAI ;D
a swoją drogą cieszę się, że te dziecko neo EM DE KE AS już nie pisze tutaj. lepiej dla niej ; 0
Wyraziłam swoje zdanie a ty się znowu niepotrzebnie czepiasz. Przestań wreszcie wyzywać/obrażać tak "kulturalnie" jak do tej pory. Bo w ten sposób cały czas udowadniasz jaki z ciebie dzieciuch wiesz? Tak się zachowujesz. Myślisz że mnie wkurzysz? Jedynie pokazujesz swój debilizm. Swoją drogą nie sądziłam że jest na filmwebie tyle debilów, którzy nie potrafią normalnie podyskutować, tylko jak ktoś ma przeciwne zdanie do ich zdania potrafią jedynie obrażać w dodatku używając wulgarnych słów lub określeń poniżej krytyki.
Idź się chłopie lecz, albo skończ z tą zabawą w opluwanie mnie
och tak, dziecinko wyraziłaś swoje zdanie, a jak ktokolwiek powiedział inne to go obrażałaś, no rzeczywiście, jesteś BARDZO KULTURALNA I NIE ZASŁUGUJESZ NA TAKIE OBRAŻANIE hahahaha żałosna jesteś.
,,Myślisz że mnie wkurzysz? '' Tak chce cię wkurzyć , choc zeby tylko miec z tego zabawe hahahhaaha bo takich debili jak ty jeszcze nie widziałem
,,Idź się chłopie lecz, albo skończ z tą zabawą w opluwanie mnie''
szkoda mi śliny na takie coś jak ty
hahhhhhhhhahahahaha jak ja lubię te konwersacje na poziomie
ale i tak rozwalił mnie ten tekst : ktośtam mówi bloom fajnie zagrał legolasa, a ty : wiesz co? nieprawda.
To ja teraz powiem inaczej:
ty mówisz, że jesteś dorosła kulturalna itd.
a ja ci mówię: Wiesz co? Nieprawda
HAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAAAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH ogłaszam akcję śmiania się z edzi;) edziu pedziu huashuas
"takich debili jak ty jeszcze nie widziałem"
Taaak ja też nie widziałam jeszcze takich idiotów jak na przykład ty
I wiesz? Nie wkurzasz mnie
Mam też niezłą polewkę z ciebie
hahahahahahahahahahaha
Nie sądziłam że takie debile jak ty w ogóle przychodzą na ten świat
Zastanów się czy przypadkiem nie przesadzasz, ty, lub nawet koleżanka poniżej z tym obrażaniem mnie.
Ja cię obrażam? A kto kogo wyzywał od durnych idiotów?!? Czy ja choć raz nazwałam cię debilem? Nie! I jakbyś nie kontaktowała, to w poście poniżej dałam ci naprawdę dobrą radę, powinnaś to przemyśleć.
"Czy ja choć raz nazwałam cię debilem?"
Pozwól że przytocze choćby fragment z tej twojej "rady"
"Emila Debila Kejfasia Asia"
Dalej sądzisz że nie nazywasz mnie debilem??
I nie odpisuj mi już więcej, wiesz...
A właśnie, że odpiszę, bo się mylisz xD Emila Debila Kejfasia Asia to ksywa, którą ci wymyśliłam na podstawie liter w twoim nicku, a nie wyzwisko.Jeśli się nie podoba, to mogę cię tak nie nazywać.I finito.
Nie wiesz co znaczą słowa które kryją się pod tym nickiem. Szkoda, że słowo Dearly - to u ciebie debila. no cóż. Reszty nie będę zdradzać bo to niepotrzebne. Wiesz, ja nigdy nie miałam (piszac pierwszy post - wtedy przy tamtych częściach) w zamiarze nikomu ani ubliżyć, ani to nie miała być prowokacja. Zawsze chcę wyrazić tylko swoją opinię jak to na forum bywa. Jejku, lubicie tę serię, ubóstwiacie i ok. I mi to nie przeszkadza. Jednak jeśli ja tylko napiszę swoje odmienne zdanie od razu wszyscy się rzucają. Shire_Velvet pewnie mi znowu zarzucisz coś. Może czasem rzeczywiście to wygląda na prowokację. No ja pisząc posty pod tamtymi częściami to były moje opinie myślałam że podyskutuję jednak wszyscy się rzucili tak od razu. Zaraz napiszesz - czego się spodziewałaś. otóż widzisz spodziewałam się rozmowy na temat. A przerodziło się to we wzajemne obrzucanie się błotem.
Rzucam się o ten nick bo słowa pod nimi ukryte mają znaczenie - zresztą ładne:) Mam nadzieję, że zakończę przynajmniej z tobą w sposób kulturalny. Nie chcę się przedzierać bo to nie w moim typie. A ocenianie kogoś kiedy się go nie zna a wnioskuje tylko po słowach, postach (w dodatku czasami po postach dyktowanymi pewnym rodzajem złych emocji) jest dla mnie nie w porządku. Ze mną da się normalnie pogadać. Tylko czasem trzeba chcieć. Niektórzy nie chcieli - i akurat tu nie o tobie mówię. Czy może wreszcie "T"obie.
Zakończmy walkę do niczego nie prowadzącą.
Pozdrawiam, Shire_Velvet. Mimo wszystko. Jeśli kiedyś napisałam do Ciebie coś co nie było stosowne - to penie i tak nie chciałam tego. Przyplyw negatywnych emocji
A wracając do Aragorna - dla mnie był boski. Dla Ciebie mógł być boski kto inny - i dobrze. Każda z nas ma w końcu swój gust.
No i taki sposób dyskusji mi się podoba! Żadnej krytyki, wszystko pięknie i kulturalnie.Po prostu super, jestem pod wrażeniem :)
Przepraszam, jeśli uraziłam Cię tą ksywą lub czymkolwiek innym.W moim przypadku to również wina przypływu negatywnych emocji.
Pozdrawiam.
"Wyraziłam swoje zdanie", "Ja tylko wyraziłam swoje zdanie", "Wyraziłam swoje zdanie, a ty się znowu niepotrzebnie czepiasz".
Emila Debila Kejfasia Asia- tylko że ty przy każdej okazji tego "wyrażania swojego zdania" ZAWSZE krytykujesz.Wierz mi, żebyś wyrażała swoje zdanie, ale bez tej wiecznej, upierdliwej krytyki, nikt by się ciebie nie czepiał.
http://kimdy.kri.re.kr/others/entertainment/the_lord_of_the_ring/stills_1/urukha i_1280.jpg
szczególnie w tym :D