Władca Pierścieni: Powrót króla

The Lord of the Rings: The Return of the King
2003
8,4 553 tys. ocen
8,4 10 1 553041
8,1 64 krytyków
Władca Pierścieni: Powrót króla
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Powrót króla

byl ktos z was na filmie wladca pierscieni powrot krola w kinie jakie sa wrazenia z obejrzenia takiego filmu w kinie pewnie nie do opisania ? to jest moje najwieksze wrazenie byc na władcy pierscieni powrót króla w kinie

ocenił(a) film na 9
Rafal350a

Byłem, niestety było to na końcu maratonu, już nad ranem, więc główne wrażenie jakie zapamiętałem to walka z sennością, ale i tak było świetnie.

ocenił(a) film na 10
hevi129

a teraz maja puszczac wszystkie 3 czesci osobno w kinach helios ja juz na druzynie pierscienia byłem teraz planuje isc na dwie wieze w miescie do którego mam najblizej do reszowia wyswietlaja dwie wieze ale patrzyłem w heliosie w katowicach juz w repertuarze jest powrót króla to pewnie i w reszowie w heliosie bedzie powrot króla dwie wieze planuje w niedziele pojechac jak sie uda ale jak bedzie powrót króla nie moge przegapic do reszowa mam 40 km jakbym miał blizej do katowic to bym do katowic pojechał nistety od katowic dzieli mnie aż 290km na maratonie bym nie wysiedział aż 12 godzin tez bym spał na ostatniej części a własnie 3 czesc jest najlepsza no własnie walka z sennością to do niczego takie oglądanie wole oglądać każdy film osobno w kinie z drużyną się już udało teraz jeszcze dwie wieże i powrót króla który jest najlepszy na samej drużynie byłem w kinie i wrażenie niesamowite chociaż według mnie to najsłabsza część najlepszy jest powrót króla