PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=471853}
5,4 22 tys. ocen
5,4 10 1 22083
3,5 12 krytyków
Włatcy móch. Ćmoki, Czopki i Mondzioły
powrót do forum filmu Włatcy móch. Ćmoki, Czopki i Mondzioły

Ci niedoszli krytycy to zblazowane pokolenie sfrustrowanych dwudziestoparolatków, którzy nic nie wiedzą o życiu, a mądrują się i silą na inteligencję jakby zjedli wszystkie rozumy. Wasze miejsce jest u psychologa, który może pomoże wam pokonać wasze kompleksy, a nie na forum.

ocenił(a) film na 10
Foczka_5

PO cześci sie z Tobą zgadzam. Wyzywanie fanó/antyfanów od 'debili' nie jest objawem normalności. Napewno nie.

ocenił(a) film na 1
sonia_owieczka

Stary uwierz mi dwudziestoparolatkowie wiedzą więcej o życiu niż 80& widowni tego ...

2903

No nie wiem. Z tego co zauważyłam dużą część widowni WM stanowią też trzydziesto- i czterdziestoparolatkowie.

Foczka_5

Ci trzydziesto- czterdziestoparolatkowie ogladajacy to gówno to tzw idioci, zbyt tępi żeby zrozumieć normalny pelnometrazowy film ktory zawiera w sobie wiecej niz 3 trudne wyrazy (w efinicji 30latkow ktorzy to ogladaja trudny wyraz to taki ktorego nie znajdziesz w spisie tresci teletygodnia) i ktory nie opowiada o 4 uposledzonych nastolatkach robiacych wioske z samych siebie

TheJ4ck4L

TheJ4ck4L - Świetnie! Teraz dowiedziałam się, że jestem 'idiotką zbyt tępą, by zrozumieć normalny pelnometrazowy film ktory zawiera w sobie wiecej niz trzy trudne wyrazy'. Dzięki za uświadomienie mnie!

P.S. A ludzie, którzy mają w 'Ulubionych' najnowszego Bonda są takimi wymagającymi i inteligentnymi widzami! (jakby ktoś z tego pokolenia dwudziestolatków bez dystansu do siebie i do otoczenia nie zrozumiał - to sarkazm)

sonia_owieczka

ci co krytykują włatców móch. niech przełączą sobie na moherową telewizję.

Foczka_5

włatców móch bardzo lubię oglądać.są niezłe postacie,teksty.ci co krytykują włatców móch sami są debilami.serial pokazuję prawdę o młodzieży. a niektórzy krytykują na nie winną kreskówkę że już źle wpływa na dzieci i młodzież.przecież wulgaryzmów jest więcej w szkole i na dworze.

maxior

nom zga dzam siem z to bom. ja tez to oglon dam i lubiem. yyyyyy

ocenił(a) film na 7
boogaloo

debil specjalnie próbujesz ośmieszyć widzów Włatców

użytkownik usunięty
ziomal_13

Ty kretynie, który piszesz, że ludzie oglądający WM to debile(no niestety, tak mi przykro, ale nie zapamiętałem i nie chciało mi się kopiować, twojego odrzucającego nicku)powielasz tylko głupotę, przedstawiającą na innych forach, jesteś tępym i złamanym hujem z kompleksami.

Moi drodzy, nie obrzucajmy się błotem, bo tak nie przystoi cywilizowanym ludziom ;)

chuj pisze się przez ch...

Foczka_5

Najbardziej podobało mi się jak sala kinowa została zapełniona ludźmi w bardzo różnym przedziale wiekowym i powiem Ci, że tych dwudziestoparolatków było mimo wszystko najwięcej.
I (tak mi się wydaje) nikt kto był na tym w kinie nie żałował, że wydał na bilet te 17 zł, bo film był warty obejrzenia, choćby tylko po to by wyrobić sobie opinię na temat Włatców.

Foczka_5

Słuchaj!!!!!!Ja nie mam małpo dwadzieścia pare lat(jak rozumiem ty masz 100 na karku)...ten film to satyra szkolnych czasów....a nie twojego dzieciństwa kiedy jadłeś kaszki na mleku.

Foczka_5

Ja mam 17 lat i uważam Władców Much za żydowski debilizm stworzony , by ogłupiac Polską Młodzież ... proste

Patruell

nie wspomnę o antykatolickich treściach i beznadzejnym ... niskim poziomie dowcipu - jaki reprezentuje ta bajka ... Pozdrawiam wszystkich antyfanów !

ocenił(a) film na 10
Patruell

Antykatolickie treści? Czesio jest bardzo religijny i lubi się modlić :). A tak na poważnie, to co? Katolicy tacy święci, że nie można z nich zażartować? Bo co? Niby dlaczego mamy się z kościolem (i tak dalej) obchodzić jak z jakiem? Ja uważam Włatców za przerysowany obraz Polski i nie ma się co obrażać. Jakoś na przekleństwa na ulicy nie zwracacie uwagi, a tu niby nagle taka 'zua'?

sonia_owieczka

No i właśnie dobrze, że antykatolickie treści! Wreszcie coś dla nas, ateistów, a nie to poprawne politycznie gadanie i lizanie dupy organizacji którą rządzi staruch w białej kiecce co się Benio 16 nazywa... Oskarżcie mnie teraz o obrażanie uczuć religijnych xDD.

Goku

Ja Cię oskarżę. Obraziłeś moje uczucia i religie! Jakbyś obraził wyznawców Allaha to już byś był martwy. Denerwuje mnie to, że jak ktoś ubliża katolikom to wszyscy się z tego śmieją a jak muzułmanom to już po nim. I jaka waszym zdaniem jest moherowa telewizja?!

Goku

@Goku
To, że jesteś ateistą nie znaczy, iż musisz śmiać się z czyjejś religii. Jak ze wszystkim, w Kościele są ludzie dobrzy i tacy którym wydaje się że są. Ja do ateistów nic nie mam, sam też nie jestem 100%, pobożnym katolikiem. Napewno można mieć niezły ubaw omijając takie tematy jak religia, rasizm czy homoseksualizm. Jesli ktoś chce je poruszyć w sposób humorystyczny powinien to zrobić przyzwoicie np. II wojna światowa w "Allo, allo" czy I wojna w "Czarnej żmii". Co do treści anty katolickich we "Włatcach móch" to nie wypowiadam się, bo nie widziałem.

ocenił(a) film na 6
Krzyek

tak poza tym to forum to poświęcone jest filmowi nie uczuciom religijnym. Ogólnie uwielbiam serial, a film był całkiem niezły, ale spodziewałem się czegoś lepszego, aha, i na końcu zrobiło mi się smutno gdy się okazało że wszyscy stali się zombiakami :'(

jaskier88

Jak miło, że napisałaś zakończenie, no naprawdę, wielkie dzięki.