Ci niedoszli krytycy to zblazowane pokolenie sfrustrowanych dwudziestoparolatków, którzy nic nie wiedzą o życiu, a mądrują się i silą na inteligencję jakby zjedli wszystkie rozumy. Wasze miejsce jest u psychologa, który może pomoże wam pokonać wasze kompleksy, a nie na forum.
PO cześci sie z Tobą zgadzam. Wyzywanie fanó/antyfanów od 'debili' nie jest objawem normalności. Napewno nie.
Stary uwierz mi dwudziestoparolatkowie wiedzą więcej o życiu niż 80& widowni tego ...
No nie wiem. Z tego co zauważyłam dużą część widowni WM stanowią też trzydziesto- i czterdziestoparolatkowie.
Ci trzydziesto- czterdziestoparolatkowie ogladajacy to gówno to tzw idioci, zbyt tępi żeby zrozumieć normalny pelnometrazowy film ktory zawiera w sobie wiecej niz 3 trudne wyrazy (w efinicji 30latkow ktorzy to ogladaja trudny wyraz to taki ktorego nie znajdziesz w spisie tresci teletygodnia) i ktory nie opowiada o 4 uposledzonych nastolatkach robiacych wioske z samych siebie
TheJ4ck4L - Świetnie! Teraz dowiedziałam się, że jestem 'idiotką zbyt tępą, by zrozumieć normalny pelnometrazowy film ktory zawiera w sobie wiecej niz trzy trudne wyrazy'. Dzięki za uświadomienie mnie!
P.S. A ludzie, którzy mają w 'Ulubionych' najnowszego Bonda są takimi wymagającymi i inteligentnymi widzami! (jakby ktoś z tego pokolenia dwudziestolatków bez dystansu do siebie i do otoczenia nie zrozumiał - to sarkazm)
włatców móch bardzo lubię oglądać.są niezłe postacie,teksty.ci co krytykują włatców móch sami są debilami.serial pokazuję prawdę o młodzieży. a niektórzy krytykują na nie winną kreskówkę że już źle wpływa na dzieci i młodzież.przecież wulgaryzmów jest więcej w szkole i na dworze.
Ty kretynie, który piszesz, że ludzie oglądający WM to debile(no niestety, tak mi przykro, ale nie zapamiętałem i nie chciało mi się kopiować, twojego odrzucającego nicku)powielasz tylko głupotę, przedstawiającą na innych forach, jesteś tępym i złamanym hujem z kompleksami.
Najbardziej podobało mi się jak sala kinowa została zapełniona ludźmi w bardzo różnym przedziale wiekowym i powiem Ci, że tych dwudziestoparolatków było mimo wszystko najwięcej.
I (tak mi się wydaje) nikt kto był na tym w kinie nie żałował, że wydał na bilet te 17 zł, bo film był warty obejrzenia, choćby tylko po to by wyrobić sobie opinię na temat Włatców.
Słuchaj!!!!!!Ja nie mam małpo dwadzieścia pare lat(jak rozumiem ty masz 100 na karku)...ten film to satyra szkolnych czasów....a nie twojego dzieciństwa kiedy jadłeś kaszki na mleku.
Ja mam 17 lat i uważam Władców Much za żydowski debilizm stworzony , by ogłupiac Polską Młodzież ... proste
nie wspomnę o antykatolickich treściach i beznadzejnym ... niskim poziomie dowcipu - jaki reprezentuje ta bajka ... Pozdrawiam wszystkich antyfanów !
Antykatolickie treści? Czesio jest bardzo religijny i lubi się modlić :). A tak na poważnie, to co? Katolicy tacy święci, że nie można z nich zażartować? Bo co? Niby dlaczego mamy się z kościolem (i tak dalej) obchodzić jak z jakiem? Ja uważam Włatców za przerysowany obraz Polski i nie ma się co obrażać. Jakoś na przekleństwa na ulicy nie zwracacie uwagi, a tu niby nagle taka 'zua'?
No i właśnie dobrze, że antykatolickie treści! Wreszcie coś dla nas, ateistów, a nie to poprawne politycznie gadanie i lizanie dupy organizacji którą rządzi staruch w białej kiecce co się Benio 16 nazywa... Oskarżcie mnie teraz o obrażanie uczuć religijnych xDD.
Ja Cię oskarżę. Obraziłeś moje uczucia i religie! Jakbyś obraził wyznawców Allaha to już byś był martwy. Denerwuje mnie to, że jak ktoś ubliża katolikom to wszyscy się z tego śmieją a jak muzułmanom to już po nim. I jaka waszym zdaniem jest moherowa telewizja?!
@Goku
To, że jesteś ateistą nie znaczy, iż musisz śmiać się z czyjejś religii. Jak ze wszystkim, w Kościele są ludzie dobrzy i tacy którym wydaje się że są. Ja do ateistów nic nie mam, sam też nie jestem 100%, pobożnym katolikiem. Napewno można mieć niezły ubaw omijając takie tematy jak religia, rasizm czy homoseksualizm. Jesli ktoś chce je poruszyć w sposób humorystyczny powinien to zrobić przyzwoicie np. II wojna światowa w "Allo, allo" czy I wojna w "Czarnej żmii". Co do treści anty katolickich we "Włatcach móch" to nie wypowiadam się, bo nie widziałem.
tak poza tym to forum to poświęcone jest filmowi nie uczuciom religijnym. Ogólnie uwielbiam serial, a film był całkiem niezły, ale spodziewałem się czegoś lepszego, aha, i na końcu zrobiło mi się smutno gdy się okazało że wszyscy stali się zombiakami :'(