Skakałem po kanałach i nagle widze ten film na TVN.... straszliwie jasny obraz, wyblakłe barwy... duże pasy. Normalnie jak film nagrany z kamery w kinie !!! I od razu mowie ze to nic u mnie tylko cos u nich sie zwaliło czy po prostu nie wiem skad ale mieli zwalona kopie tego filmu. Wy tez odniesliscie takie wrażenie?
hehe człowieku też odniosłem takie wrażenie, szczególnie pod koniec filmu i przy napisach końcowych :D.
może dlatego, że masz LCD - obraz jest w o wiele gorszej jakości .. tak tłumaczę sobie tą niecodzienną sytłację :D
Zdecydowanie tak, zwłaszcza, że mam oglądałem na tvn HD, a tu jakość jakby faktycznie ktoś kręcił kamerą w kinie - brakowało mi tylko śmiechów z sali kinowej:) bo film całkiem przyjemny był.
Owszem mam LCD i po HDMI z dekodera HD a ta stacja nie jest z cyfry w HD dostepna ale nie o to chodzi bo nie kazdy program nadawany w SD na LCD tak odbiera. Wlasciwie zaden.. zwykle odbieraja na równi prawie , ciut rozmye i tyle. A tu nie chodziło o rozmycie ko obraz był wyblakły , dokładnie jak by z kina był nagrany czy z RMVB pochodzil. Nigdy tak nic na TVN zle nie wygladało u mnie ani zaden inny kanał wiec to rzaden przypadek czy awaria u mnie.