W Coffin Rock

Coffin Rock
2009
5,4 1,1 tys. ocen
5,4 10 1 1137
W Coffin Rock
powrót do forum filmu W Coffin Rock

Prosze sie niezrazać kiepskimi opiniami na temat tego filmu.

ocenił(a) film na 7
Berith7777

Całkiem przyzwoity film i można poświecić mu chwilę uwagi.

ocenił(a) film na 8
Victus_76

Dokladnie-duzym plusem filmu jest zaciekawienie widza(logiczne,że nie każdego) jak potoczy sie dalej historia bohaterów.

ocenił(a) film na 7
Berith7777

Fakt! Do niektórych rzeczy trzeba dojrzeć i to dosłownie. Jeśli można utożsamić się z bohaterem lub bohaterami filmu, wczuć się w scenariusz i poszczególne drobne drugoplanowe role tzn. że trafiło się na cos całkiem niezwykłego i niespotykanego. W głównej mierze własnie to świadczy o produkcji. Niestety jak się sam przekonasz, zobaczysz wokół wielu laików a także osób infantylnych, którzy zwyczajnie nic nie rozumieją:)

ocenił(a) film na 8
Victus_76

A propo przekonania o laikach-niestety juz 30 lat żyje wsród nich heheheh.Ale jak widać np.po rozmowie z toba,jeszcze jest jakaś nadzieja;)Chociaz pewnie za chwile ktoś dorzuci do tej rozmowy tekst w stylu:"co za gniot,30 min wytrwałem i wyłączyłem daje ocene 1/10 ;);)

ocenił(a) film na 7
Berith7777

niby to już było, ale film jest naprawdę ciekawy, niebanalny, fajnie zagrany i akcja dzieje się w ciekawym środowsku.. mnie przekonał i z powodzeniem daję mu 7/10.

ocenił(a) film na 8
Berith7777

Tak, bardzo dobry.

ocenił(a) film na 7
Berith7777

Dobry film, mimo że nie jest to produkcja hollywoodzka. Skromność środków wyrazu zastosowanych w filmie nie rzutuje na jego poziom. Interesujący thriller, z klimatem i całkiem dobrą grą mało znanych aktorów.

ocenił(a) film na 7
Berith7777

zgadzam sie, to bardzo dobry film. Dobry klimat i wciagajaca fabula