PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=194}

W akcie desperacji

Desperate Measures
1998
6,8 5,3 tys. ocen
6,8 10 1 5269
2,3 3 krytyków
W akcie desperacji
powrót do forum filmu W akcie desperacji

przeżył, więc pewno wyciagną mu szpik i pójdzie dalej siedzieć ;( takiemu inteligentnemu facetowi powinni dać II szansę może jakaś amnestia jakiś konkretny warunek czy coś tam coś tam ... by wypuścić go na wolnosć i niech zostanie jakimś naukowcem ,lekarzem albo pracownikiem w jakiejś tajnej jednostce przynajmniej ja bym tak zrobiła -w II części
jak dla mnie to było świetne kino akcji pozdrawiam ;)

ocenił(a) film na 8
xyli

No raczej nie zostanie ponieważ swoją inteligencję lubi wykożystywać do innych celów.

Nashael

ale aż się prosi by zrobić II cześć zwłaszcza jak na samym końcu spytał strażnika celując do niego z broni "jaki ma samochód ?"tak więc wydaje mi sie że pan McCabe znów ucieknie :p

ocenił(a) film na 8
xyli

Ale czy wyobrażasz sobie kontynuację nakręconą w dzisiejszych czasach? :((

Nashael

a dlaczego by nie?! choćby i z innym podobnym aktorem rzecz jasna,Jamesów Bondów też stale gra inny aktor,wiele filmów sie tak

odświeża lub kontynuuje tak jak miało to miejsce w filmie Charlie i fabryka czekolady z Gene Wilder'em w 1971 r. a w późniejszym

czasie Willy'ego Wonkę zagrał Johnny Depp ;) bardziej mnie zastanawia to Twoje "w dzisiejszych czasach? :((" no i ta smutna buźka na końcu, to chodzi Ci otoże nie ma już tak tak dobrych aktorów ?czy że filmowcy by spartolili II częsć....?

ocenił(a) film na 8
xyli

Że scenariusze pisane są na kolanie.

Nashael

no to może faktycznie niech się nie biorą za II cz. jak nie potrafią bo szkoda było by filmu ,jak McCabe ucieknie to i tak życie napisze mu najlepszy scenariusz ;)