przeżył, więc pewno wyciagną mu szpik i pójdzie dalej siedzieć ;( takiemu inteligentnemu facetowi powinni dać II szansę może jakaś amnestia jakiś konkretny warunek czy coś tam coś tam ... by wypuścić go na wolnosć i niech zostanie jakimś naukowcem ,lekarzem albo pracownikiem w jakiejś tajnej jednostce przynajmniej ja bym tak zrobiła -w II części
jak dla mnie to było świetne kino akcji pozdrawiam ;)
No raczej nie zostanie ponieważ swoją inteligencję lubi wykożystywać do innych celów.
ale aż się prosi by zrobić II cześć zwłaszcza jak na samym końcu spytał strażnika celując do niego z broni "jaki ma samochód ?"tak więc wydaje mi sie że pan McCabe znów ucieknie :p
a dlaczego by nie?! choćby i z innym podobnym aktorem rzecz jasna,Jamesów Bondów też stale gra inny aktor,wiele filmów sie tak
odświeża lub kontynuuje tak jak miało to miejsce w filmie Charlie i fabryka czekolady z Gene Wilder'em w 1971 r. a w późniejszym
czasie Willy'ego Wonkę zagrał Johnny Depp ;) bardziej mnie zastanawia to Twoje "w dzisiejszych czasach? :((" no i ta smutna buźka na końcu, to chodzi Ci otoże nie ma już tak tak dobrych aktorów ?czy że filmowcy by spartolili II częsć....?