PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=844369}

W co grają ludzie

Seurapeli
2020
6,3 2,4 tys. ocen
6,3 10 1 2373
6,0 4 krytyków
W co grają ludzie
powrót do forum filmu W co grają ludzie

Chyba trzeba znowu zorganizować jakiś wyjazdowy weekend. A może nie? To taki film, w którym odnajduję kawałek swojego życia.

ocenił(a) film na 7
Agatonik

Mam już prawie 60 wiosen za sobą i dla mnie to też " taki film,w którym odnajduję kawałek swojego życia"

ocenił(a) film na 7
Agatonik

Organizować czy nie, oto jest pytanie ;) Bardzo fajne, nienachalne kino.

Agatonik

Babki w filmie mialy ok. po 35 lat. A wiec roznica wieku w sam raz dla mnie, bo mam 50+

ocenił(a) film na 8
Agatonik

Ja już od lat nie organizuję żadnych melanży. Starzy znajomi albo wybitnie irytują bo się w ogóle nie zmienili i ciągle zachowują się jak gówniarze albo jest wprost przeciwnie - dorosłe życie zmieniło ich tak bardzo że stali się kompletnie innymi ludźmi. Reszta jest zła że poszla własną drogą a tu ktoś ich ciągle przymusza do życia jak w przeszłości...
podczas gdy wszyscy oszukują samych siebie że da się jeszcze zrobić coś 'jak kiedyś'..

Nie... nic już nie jest takie samo. Czasem chyba jednak trzeba spalić parę mostów... żeby pójść dalej.

ocenił(a) film na 9
rebdoomer420

Akurat 2 tygodnie temu mieliśmy kolejny zjazd naszego roku. I pomimo tego, że masz sporo trafnych uwag i tak było warto:-)

ocenił(a) film na 8
Agatonik

Pytanie tylko ile osób z tego grona już sobie postanowiło że to ostatni raz, bo zaczęło pachnieć w powietrzu toksynami, wypaleniem i bezsensem ;)

ocenił(a) film na 9
rebdoomer420

Wręcz przeciwnie. Umówiliśmy się na następne spotkanie.

Agatonik

Party Swingers?

ocenił(a) film na 9
DonVitoCorleone

bez swingers