kocham takie filmy :) ciekawe sceny zabójstw, czarny groteskowy humor, idealna rodzinka z przedmieścia, bez kitu zajebsicie sie bawiłem. 8,5/10
jak ktoś lubi "terror rodzinny" polecam też "parents", choć fil utrzymany jest w zupełnie innym klimacie.
a dlaczego nie ? Nie widzę powodu żeby DOBRĄ komedię oceniać niżej tylko dlatego że jest komedią. Skoro ktoś się na niej uśmiał to należy się jej bardzo dobra ocena :) Tak samo jak bardzo straszny horror albo pełny napięcia thriller
Ja na przykład oceniam filmy gatunkowo. W swoim gatunku te dzieło jest arcydziełem.
dokladnie - czemu nie? Dalbym nawet wiecej - to swietna satyra na "filmy oparte na faktach", sielankowy braz klasy sredniej promowany w mediach i na same media. No i do tego swietna komedia :)
Genialny pomysł i prostota wykonania z magicznym aktorstwem K. Turner dają wspaniałą, czarną komedię. Scena z morderstwem przy pomocy kawału mięcha mnie rozwaliła ;)
8/10
Zgadzam się, miałem szczerą zabawę z oglądania filmu - lekko kiczowatego i bardzo parodiującego "idealną amerykańską rodzinę". Humor był nienarzucający się i wytworzony głównie przez świetną grę aktorów.
Fajne to było :D 8/10
"PRZEWIJAJ!!!" po zamordowaniu gościa pieczenią. Jeden z najśmiesznejszych filmów jakie widziałem. Fanom polecam również Maraton Śmierci, tylko ten jest raczej niedostępny dla polskiego widza.
A znacie jeszcze inne filmy które przypominają Wam ten ? Przeczytałam opis filmu Parents i już niemal wiem że mi się spodoba , znacie coś jeszcze ?