PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=863289}
5,0 10 tys. ocen
5,0 10 1 10280
4,5 23 krytyków
W jak morderstwo
powrót do forum filmu W jak morderstwo

Jak przecież wiadomo, iż w pierwszy dzień działają klakierzy. Aż strach pomyśleć co będzie w następne dni. No cóż ... Adamczyk. Jeszcze tylko Szyca i Karolaka brakowało.

Shadow_dawnego_ggggggg

No nie, niektóre filmy nie weszły jeszcze w Polsce do dystrybucji, nie widzieliście ich z kolegami, a dajecie 1.

Z tą oceną na starcie bywa różnie.

hyrkan

Nie dałem mu 1. Ćpałeś coś?

Shadow_dawnego_ggggggg

Przeczytaj uważnie, co napisałem. :)

hyrkan

hyrkanie, gdybyś ty czytał ze zrozumieniem...

Shadow_dawnego_ggggggg

Tak, odwracasz kota ogonem robiąc śmietnik także i z tej rozmowy, bo nie odpisałeś mi na temat. :)

hyrkan

Co ty na to?: h t t p s : / / w y d a r z e n i a . i n t e r i a . p l / z a g r a n i c a / n e w s - a m n e s t y - i n t e r n a t i o n a l - i z r a e l - s t o s u j e - a pa r t h e i d - w o b e c - p a l e s t y , n I d , 5 8 0 6 1 4 1

Shadow_dawnego_gggggg

:)

Cóż, opisujesz działania prawicy

hyrkan

Rzeczywiście. Oni są tak okrutni, że mam dość. Te okupacje, wypędzenia, ostrzał obozów uchodźców, mury za którymi uwięzieni są Palestyńczycy. Nie chcę takiej prawicy. Ja chcę Polskiej prawicy. Takiej która pomaga Ukraińcom.

Shadow_dawnego_gggggg

Polska prawica na Ukraińców napada. Już są pierwsze relacje, zresztą antyukraińskich krzyków się już z ust prawicy osobiście nasłuchałem.

Shadow_dawnego_gggggg

Chyba że właśnie napisałeś, że chcesz polskiej prawicy wyglądającej jak polska lewica - pomagająca Ukraińcom. Ja też chcę takiej prawicy. :)

Natomiast co się wejdzie na profile korwinistów, bosakistów czy braunistów, to się okazuje, że są wyzwiska kierowane w stosunku do rzekomych banderowców, wychwalanie Putina etc.

Ups.

hyrkan

hyrkanie, głowa ci płonie? Bo Szwecja na pewno. Korwiniści podpalają Szwecję, co nie? Tak twierdzisz?

Shadow_dawnego_gggggg

A gdzieś to napisałem? Nie? To może gadasz jak zwykle z własnymi urojeniami, ruski trollu.

hyrkan

hyrkanie, znowu agresja w Naszych. Rzucałeś kamieniami w naszych?
h t t p s : / / w y d a r z e n i a . i n t e r i a . p l / k r a j / n e w s - g r a n i c a - z - b i a l o r u s i a - 1 0 3 - o s o b y - p r o b o w a l y - s i e - p r z e d r z e c - d o - p o , n I d , 5 9 8 4 9 1 9

Shadow_dawnego_gggggg

Ciągle rzucam w jakichś przestępców kamieniami. Ilu twoich kolegów przestępców już dostało?

hyrkan

To przestań rzucać. Ci Ludzie, Funkcjonariusze Polskiej Służby Granicznej, to Osoby wykonujące swoje obowiązki. Za to im płacą. Gdyby wojska putlera dokonały agresji przeciwko Polsce, to kto by w pierwszej kolejności bronił granic? Oni są jak żołnierze KOP-u w dniu 17 IX 1939 r. hyrkanie, wyrzeknij się agresji. Nie rzucaj kamieniami w polskich pograniczników.

Shadow_dawnego_gggggg

Nie ma wśród obowiązków funkcjonariuszy SG mordowania. Zatem pomyliłeś morderców spod granicy z funkcjonariuszami.

Od razu widać poparcie, bo jak nikt nie mordował, to nie popierałeś.

Intruzie.

hyrkan

Zawsze ich popierałem. Oni wykonują swoje obowiązki. Nie jestem intruzem.

Shadow_dawnego_gggggg

Cóż, szkoda, że Polacy muszą takich proputinowskich trolli utrzymywać. Ale to się zmieni, Shadow. Jeszcze się doczekamy porządku w tym kraju i rasistowskie śmieci będą tu nazywane intruzami nie tylko przeze mnie.

hyrkan

Już się boję. Tylko żeby sobie krzywdy nie zrobił, jak PiS wygra wybory. Grozisz mi?

Shadow_dawnego_gggggg

Czym? Przestrzeganiem prawa?

Boisz się, intruzie?

hyrkan

Myślisz, że Straż Graniczna się ciebie boi? Nie boi się takich jak ty. Ale niestety intruzi mają kamienie. Wspólnie z ludźmi l a j daszenki oślepiają naszych. A co? Zrobisz sobie krzywdę jak PiS wygra wybory?

Shadow_dawnego_gggggg

Pytałem ciebie.

PiS zrobi Polsce krzywdę, jeśli wygra wybory. Znów. Jak tam pasożytowanie, panie bezrobotny trollu?

hyrkan

hyrkanie, pasozyty od lajdaszenki atakują ze wschodu naszych Pograniczników.

Shadow_dawnego_gggggg

A rząd jeszcze im płaci za mordowanie.

hyrkan

Polski rząd płaci intruzom za mordowanie? Ale kogo?

Shadow_dawnego_gggggggg

pasożytom płaci

Jednego masz w łazience.

hyrkan

Nie kłam, wcale nie ma cię w mojej łazience.

Shadow_dawnego_gggggggg

to jest twoje wielkie szczęście :)

Ale pasożyta tam masz. Zerknij.

hyrkan

No przecież mówię ci, że nie mam cię w swojej łazience.

Shadow_dawnego_gggggggg

nie chodzisz do łazienki? :D