PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=702087}

W jego oczach

Hoje eu quero voltar sozinho
2014
7,2 14 tys. ocen
7,2 10 1 14456
6,3 14 krytyków
W jego oczach
powrót do forum filmu W jego oczach

Który moment z filmu według Was jest najlepszy? Kwestia, scena, ujęcie? :)

ocenił(a) film na 10
RogerF

Jak go na końcu łapie za dłoń, a jeden z gapiów mówi "I co, łyso ci?" :)

myque

Fakt, to mój ulubiony :) Lubię też, jak Giovanna mówi do Leo o Karinie "A to szmata" z takim tumiwisizmem :P
No i oczywiście rozmowa Leo-Gabriel w restauracji "pójdziemy do kina?".
Film ogólnie jest genialny!

użytkownik usunięty
RogerF

I jeszcze Leo tak fajnie głową kiwa, gdy Giovanna mówi o Karinie "A to szmata". ;)
Ja lubię jeszcze te sceny:
- Gdy Gabriel pierwszy raz wchodzi do klasy, później jak pożycza gumkę do ścierania
- Gdy Gabriel i Leo siedzą nad basenem (na tej wycieczce)
- Gdy Gabriel dzwoni do Leo sprawdzić jaki będzie dzwonek :D
- Gdy Leo rozmawia z Giovanną z nawiązaniem do zaćmienia i pierwsza rozmowa nad basenem

Tak genialny film, że ciężko wybrać ulubione sceny. Można by cały film streścić wymieniając ulubione momenty. :)

Fakt, ten moment wchodzenia do klasy i potem pożycza gumkę jest fajny :)
Nareszcie ktoś, kto uważa, że ten film jest genialny! xD

użytkownik usunięty
RogerF

Na pewno jest więcej fanów tego filmu, tylko nie wszyscy go jeszcze widzieli. :D
Mam nadzieję, że wyjdzie na DVD, bo chciałabym kupić...

Oby, oby!!

ocenił(a) film na 10
RogerF

W filmie jest wiele urzekających momentów i trudno wybrać ten jeden jedyny, ale ja ostatecznie pokuszę się o scenę, w której Gabriel wchodzi do klasy. Jest w niej wiele uroku i można ją postrzegać jako zwiastun czegoś dobrego, powiedzmy miłości :)

użytkownik usunięty
gerszon

Dobrze powiedziane. :) Poza tym świetnie to wygląda, gdy jest najpierw ujęcie na ucho Leo, a później na Gabriela w drzwiach. :)

ocenił(a) film na 8
RogerF

Uwielbiam moment, gdy Leo bierze bluzę Gabriela i zaczyna się nią "narkotyzować" (xd) a następnie się w nią ubiera i kładzie się spać.

themacadi

Nie tak od razu poszedł spać xD
Świetna jest też scena pod prysznicem gdy Gabriel musi przerwać bo...no wiadomo :D

ocenił(a) film na 8
HPfan_2

Haha, to prawda.
Nie chciałem jednak ujawniać, że tak śmiała scena należy do moich ulubionych :P

HPfan_2

ta, i najlepsze teksty w tej scenie to "włóż tutaj" i "ja skończyłem" :D

ocenił(a) film na 8
RogerF

Ja ten film oglądałem już kilka razy i za każdym razem nie mogę oderwać wzroku. Gra aktorów jest taka naturalna, że mam wrażenie, że wszystko dzieje się tuż obok mnie, do tego super zdjęcia i magicznie dobrana muzyka. Oby więcej takich filmów. Trudny i ambitny, ale mimo to optymistyczny i lekko oglądający sie.

Kuba1267

Gra aktorów, wszystko :) Genialny film bez przesadnych dramatów, mimo że dla niektórych ludzi kontrowersyjny. To dziwne, ale jak się zobaczy to od razu się tak cieplej na duszy robi :)
Ulubione sceny? Cały film jest doskonały :D Każda scenka jest dobrze doszlifowana :D Ale jak mam wymienić to scena z pożyczaniem gumki, wspólne oglądanie filmu w kinie, i gwizd w parku :)

ocenił(a) film na 8
RogerF

mnie się najbardziej podoba scena pod prysznicem ]:> i wcześniejsza jak Gabriel z troską smaruje Lea balsamem do opalania <3 :D

ocenił(a) film na 10
Elvis_Zyje

Scena ich pocałunku pod koniec filmu była naprawdę
urzekająca.

ocenił(a) film na 10
klaudeczek_2

zgadzam się!

ocenił(a) film na 8
RogerF

Mnie najbardziej urzekła scena ich pierwszego pocałunku i to jak Gabriel potem jedzie na rowerze. :>
No i oczywiście uwielbiam te momenty gdy Gab zapomina, że Leo jest niewidomy.

ocenił(a) film na 7
LizaSea

Scena pod prysznicem!

ocenił(a) film na 10
RogerF

Bardzo wiele momentów w tym filmie wywołuje ciepło w sercu. Wszystkie są tak naturalne... Oh... Chyba każdy chciałby taką miłość.