7,0 27 tys. ocen
7,0 10 1 26708
5,9 13 krytyków
W krzywym zwierciadle: Strzelając śmiechem
powrót do forum filmu W krzywym zwierciadle: Strzelając śmiechem

Prośba!!

ocenił(a) film na 7

Mógłby mi ktos napisać dialog rozmowych tych 2 głównych bohaterów jak jechali samochodem i jeden mowi do drugiego jakos "jak sie podnieca to sika mi na stopy" a potem "Ciekawe jak sue cuzła jak mi nasrała do butów" Prosze !!! Po prostu lezałem na tym :D:D:D Film fantastyczny. Zajmuje u mnie drugie mejsce na parodei wszechczasów. Pierwsze to Spaceballs!!

ocenił(a) film na 8
Szajba

Poniżej masz cały dialog z tej sceny:

COLT:
Klara i ja byliśmy razem od 7 lat.
LUGER:
York i ja byliśmy razem w akademii. Potem przez 5 lat byliśmy partnerami. Wcześniej razem migaliśmy się od woja. Wcześniej graliśmy razem w piłkę. Wcześniej chodziliśmy razem do szkoły, a jeszcze wcześniej byliśmy karmieni z jednej piersi. A co się stało z twoją partnerką?
COLT:
Nie mam pojęcia. Pewnego wieczoru po prostu zniknęła.
LUGER:
Mieszkaliście razem?
COLT:
Spała mi w stopach, czasami lizała mnie po palcach. A czasem zapominała i godzinami lizała siebie.
LUGER:
Osobiście uważam, że to niezdrowe związać się tak z partnerką.
COLT:
Spróbuj się nie wiązać z kimś, kto w jednej chwili ratuje ci życie, a w innej tuli ci się do krocza.
LUGER:
Ze mną i z Billy było inaczej. Odeszła z policji pięć lat temu. Nie widywaliśmy się potem zbyt często. A jeśli już, to zawsze cieszyła się na mój widok.
COLT:
Kiedy Klara się cieszyła, sikała mi na nogę.
LUGER:
Co jej się mogło stać?
COLT:
Może po prostu miała dość. Może poświęcałem jej zbyt mało uwagi. Jakże samotna musiała się czuć tego wieczoru, gdy nasrała mi do butów.
(...)

ocenił(a) film na 9
debney

Dzisiaj oglądałem ten film. Świetny dialog :))