7,0 27 tys. ocen
7,0 10 1 26708
5,9 13 krytyków
W krzywym zwierciadle: Strzelając śmiechem
powrót do forum filmu W krzywym zwierciadle: Strzelając śmiechem

dosyć

ocenił(a) film na 8

dosyć dobra parodia ,ale nie tak dora jak np.Straszny film

C_L_W_S_

wg mnie znacznie lepsza od "Strasznego filmu". Mimo to nie podobało mi się tak bardzo. Pewnie dlatego, że nie lubię parodii.

użytkownik usunięty
Satch

gdzie strasznemy filmowi do tego? straszny fim nie jest smieszny, chyba że kogos smieszy jaka cycki zobaczy, albo jak ktoś piergnie na stół...

użytkownik usunięty

oooo nawet nie pamietalem ze sam tu kiedys pisalem. dziwne uczucie ale zgadzam sie sam z sobą :)

użytkownik usunięty

oooo nawet nie pamietalem ze sam tu kiedys pisalem. dziwne uczucie ale zgadzam sie sam z sobą :)

użytkownik usunięty

użytkownik usunięty

ocenił(a) film na 8

Oj stary poniosło Cię! Zgadzam się też. (na wszelki wypadek :P)

ocenił(a) film na 8

Oj stary poniosło Cię! Zgadzam się też. (na wszelki wypadek :P)

ocenił(a) film na 7
vne

Straszny film to troszkę inny gatunek parodii - tutaj głównie humor polegał na otoczce wizualnej, z kolei w przypadku tego filmu na otoczce słownej jak np.

- DAJ MI NAZWISKO!
- NIE MASZ PO RODZICACH?

- TO ONA?
- NIE, TO TYLKO JEJ ZDJĘCIE.

vne

To jest 100 razy lepsze od strasznego filmu (tymbardziej od 1.2 i 4 części)

ocenił(a) film na 6
C_L_W_S_

Różnica pomiędzy Strzelając śmiechem a Strasznym Filmem jest taka że ten pierwszy to faktycznie komedia, natomiast w Scary Movie nie było ani jednego śmiesznego żartu.

ocenił(a) film na 10
Lucky_luke

CHolernie lubię straszny film wszystkie części oprócz 2, ale ta wymiata wszystkie parodie, nawet naga broń nie jest tak dobra.