Jestem za powinni zrobić koleją komedie tego typu Millerowie pokazali że można zrobić na prawdę dobre komedię rodzinną. Odpowiednia obsada i dobry scenariusz i Griswaldowie wracają.
Chevy Chase to wspaniały komik masz rację bez niego mogą nie wydobyć tego samego klimatu ale zobaczymy co im wyjdzie.
Chevy ma tu zagrac ale fakt faktem gdyby schudl i pofarbowal na ten swoj ciemny kolor wlosy to wygladalby jak stary dobry Clark
Co roku "Witaj! Święty Mikołaju" a przez resztę roku parę razy wracam do oglądania reszty części z serii "W Krzywym Zwierciadle". Kurcze widać, że po 97-roku kariera Chevego strasznie zastopowała i myślę, że do jakiegoś max 2005 roku jeszcze się tak nie postarzał i szkoda, że nic ne powstało do tego okresu, a niegdś czytałem artykuł "Czy podstarzały Chevy Chase wróci do dawnej formy " no chyba na pewno nie....
Moglby ale nie wroci. ;(
Lubie te wszystkie czesci rodzinki Griswaldow ,tak teraz czekam na ta nowa czesc
W 2010 wyszedł już smutny obraz Griswolda.... http://www.filmweb.pl/film/Hotel+Hell+Vacation-2010-560682