PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563822}
6,4 48 tys. ocen
6,4 10 1 48339
5,3 22 krytyków
W nowym zwierciadle: Wakacje
powrót do forum filmu W nowym zwierciadle: Wakacje

Czemu nie

ocenił(a) film na 8

Jestem za powinni zrobić koleją komedie tego typu Millerowie pokazali że można zrobić na prawdę dobre komedię rodzinną. Odpowiednia obsada i dobry scenariusz i Griswaldowie wracają.

ocenił(a) film na 6
Itachi696

Ciężko będzie bez Chevy Chase :P

ocenił(a) film na 8
gregorian1987

Chevy Chase to wspaniały komik masz rację bez niego mogą nie wydobyć tego samego klimatu ale zobaczymy co im wyjdzie.

ocenił(a) film na 6
gregorian1987

Chevy ma tu zagrac ale fakt faktem gdyby schudl i pofarbowal na ten swoj ciemny kolor wlosy to wygladalby jak stary dobry Clark

ocenił(a) film na 6
luquepl

Co roku "Witaj! Święty Mikołaju" a przez resztę roku parę razy wracam do oglądania reszty części z serii "W Krzywym Zwierciadle". Kurcze widać, że po 97-roku kariera Chevego strasznie zastopowała i myślę, że do jakiegoś max 2005 roku jeszcze się tak nie postarzał i szkoda, że nic ne powstało do tego okresu, a niegdś czytałem artykuł "Czy podstarzały Chevy Chase wróci do dawnej formy " no chyba na pewno nie....

ocenił(a) film na 6
gregorian1987

Moglby ale nie wroci. ;(
Lubie te wszystkie czesci rodzinki Griswaldow ,tak teraz czekam na ta nowa czesc

ocenił(a) film na 6
luquepl

W 2010 wyszedł już smutny obraz Griswolda.... http://www.filmweb.pl/film/Hotel+Hell+Vacation-2010-560682

ocenił(a) film na 6
gregorian1987

Tak tylko to jest strasznie amatorskie.A my mowimy o profesjonalnym filmie

ocenił(a) film na 6
luquepl

Właśnie widać jak Chevy upadł

ocenił(a) film na 6
gregorian1987

Chevy pogrywa w np Hot tub 1/2 , w serialu Community. Nie jest tak zle.

Itachi696

Plus Kelly Bundy :)

Itachi696

Millerowie to komedia rodzinna? Widac model rodziny sie zmienił od moich czasów...

ocenił(a) film na 7
Itachi696

Trzymam kciuki aby im się udało. Chevy Chase ma już swoje lata ale w "młodości" był genialny.
Z drugiej strony film Millerowie był komedią, o której po seansie mogłem powiedzieć że nie wywaliłem kasy w błoto.