6,4 48 tys. ocen
6,4 10 1 48377
5,1 17 krytyków
W nowym zwierciadle: Wakacje
powrót do forum filmu W nowym zwierciadle: Wakacje

Więc po co po latach robić remake jednego z nich i to w dodatku znowu z dużo już starszymi już Chevy'm Chase'em i Beverly D'Angelo?

Shiloh

po co piszesz takie bzdury >?
rozumiem ze specjalnie

Doman2012

A co, może nieprawda? Jeśli lubisz filmy o Griswoldach, to zachowaj to dla siebie, bo jeśli ktoś je lubi, prezentuje żenadę sobą samym i musi się z tym pogodzić (to fakt, nie trolling). Prawda w oczy kole.

Shiloh

błąd że zabrałem głos w tej sprawie. tak nikt nie odp. na twój mocny post.

ocenił(a) film na 10
Doman2012

prezentować sobą żenadę ? do jakiej szkoły dziecko chodziłeś jeśli w taki sposób składasz zdania, a stylistyka ...

moja rodzina to prawnicy i lekarze, wykształceni, oczytani ludzie, którzy na filmach o Griswoldach śmieją się do łez, więc nie pisz, że jakikolwiek człowiek prezentuje sobą żenadę ( w ogóle co to za stwierdzenie ! )

Każdy ma inny pkt widzenie i inne poczucie humoru, czy jest wykształcony czy dorosły czy stary itp dlatego po co wg zaczynasz taki temat ? tell me why ?

ocenił(a) film na 7
Shiloh

Toż to filmy w krzywym zwierciadle.
Świetne komedie. A w tamtych czasach były genialne.

Każdy ma inny gust. Jednemu się podoba drugiemu nie. Jeden powie że syf i pójdzie tulić się z kolega a inny powie że OK i będzie przytulał się do koleżanki.

Marucins

Uwielbiam Griswoldów :))....w ogóle komedie lat 80 były fenomenalne... nie to co dziś- typowe odmóżdżacze

szczeniaczek26

mnie tez nie podoba sie ta seria

ocenił(a) film na 10
Shiloh

"Witaj święty Mikołaju" był wart uwagi. Reszta rzeczywiście słaba.