W pogoni za szczęściem

The Pursuit of Happyness
2006
8,0 279 tys. ocen
8,0 10 1 278569
6,5 33 krytyków
W pogoni za szczęściem
powrót do forum filmu W pogoni za szczęściem

1/10

ocenił(a) film na 1

Szczerze to gorszego filmu chyba nie widziałam... Modlilam sie zeby ten film się skonczyl... wcale mnie sie nie podobal...

ocenił(a) film na 8
KinaPL

no niestety jestes kobieta a jak wiadomo to prymitywna jednostka! obejrzyj sobie inny film polecam jak dla Ciebie (sam nie wiem chyba nie ma takiego kałowatego)SKUP się!! film jest prawdziwy ma przesłanie ukazuje trud utrzymania rodziny a wszystko w nim pokazuje jak ważne są jednak pieniadze!

ocenił(a) film na 8
Rurek_2

no nie obrażaj wszystkich kobiet!
A gust najlepiej o tobie świadczy Kina :P... 1/10!!?? To co według ciebie ma 10/10? American Pie?? :P

Rurek_2

Świnia !! O.o.O samiec ... Pfff !

ocenił(a) film na 10
KinaPL

Wydaje mi sie ze zarty sobie robisz.. 1/10 to chyba wcale tego filmów nie widziałas.. Jestem Ciekaw jakie Filmy Ci sie podobaja.. Pewnie te z serii zabili go wstał i uciekł.. Szkoda Słow.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
Covenant

Hahaha, ale ją pojechał ^^

ocenił(a) film na 8
Covenant

Dawno się nie usmiałem co przytym komentarzu :D Krótko i konkretnie ;)
1/10.. nie no albo koleżanka miała zespół napięcia przedmiesiączkowego albo chronicznie gustuje w filmach o malowaniu paznokci.
Swoją drogą, nieziemki gra aktorska. Piękny film. Aż trudno uwierzyć, że to prawdziwa historia. A jednak.

ocenił(a) film na 8
Covenant

Hahaha... dobre. Też dawno tak przy komentarzu sie nie smialem. Spoko... :) :) :)

ocenił(a) film na 7
Covenant

GENIUSZ.......:>

KinaPL

żeczywiście jesteś za płytka skoro uważasz film za najgorszy.ciekawa jestem co takiej osobie może się podobać?.....pewnie lubujesz się w Modzie Na Sukces hehehe oj żebyś skonała

ocenił(a) film na 10
KinaPL

buahaha temu filmowi dala 1 a dom smierci ma u niej 3 a american pie maja po 10

ocenił(a) film na 10
pldarek

wychodzi wniosek, ile dziecko ma lat, skoro nie potrafi dojrzeć jakiegoś głębszego sensu. ;)

KinaPL

ojej to straszne co ludzie wypisują na forum...1/10 to chyba jakaś kpina ;/ ale to świadczy tylko o osobie... strasznie jesteś płytka dziewczyno aż mi ciebie szkoda...:/

Abi_6

Przeciez to prowokacja !! a jesli nie to wspolczuje osobie zakladajacej temat.

ocenił(a) film na 9
BRAK_UZYTKOWNIKA

Encore ma rację - to kolejna tego typu prowokacja mająca na celu zrobienie na złość użytkownikom i wywołanie powszechnego zburzenia, że tak to ujmę. Czasami mam wrażenie, że to jedna osoba pisze te wszystkie płytkie opinie na temat dobrych filmów... Ja film oglądałam na ang. w szkole ;P Uważam, że jest naprawdę wartościowy i totalną kpiną jest ocenienie go na 1/10...

KinaPL

No i mamy dowód na to,że na forum wypisują głupoty dzieciaki;do takich należy kinia załozycielka tego chorego i głupiego tematu.Dziewczyno przesmyśl co napisałaś,naprawdę szkoda mi takich osób(potrzebujesz pomocy).Film jest znakomity i nie tylko ja tak uważam,wzruszający ukazujący prawdziwą historię chrisa a przy tym doskonale zagrany.Bardzo mnie denerwują takie prowokacje,nie zaśmiecaj forum tylko idź i obejrz sobie film na twoim poziomie.Skoro nie umiesz odstrzec piękna w tym filmie to wnioskuje,ze jesteś osobą nie wzruszoną i wogóle nie znającą się na filmach bądź jesteś poprostu prymitywną głupią i przykrą dziewczynką.Naprawde żal mi Ciebie(cała twoja rodzina jest taka mądra?),i nie zaśmiecaj forum!!!

KinaPL

chciałem troche pojechac ale widzę ze nie am co sie produkowac bo juz inni wykonali za mnie ta ciezka prace... chcialbym podziekowac wszystkim ktorzy sie wypowiedzieli na forum poniewaz ktos musi sciagnac na Ziemie takich ludzi jak zalozycielka tego tematu! 1/10 widac ze dziewczyna sie "zna" na rzeczy! ja osobiscie dalem 9/10 piekny film, ale dla ludzi nie dla prymitywnych istot!

ocenił(a) film na 10
KinaPL

Takie prymitywy jak Kina to istoty nie tylko chore umysłowo, ale i robiące innym na złość. Założę się, że jak by pisała, dajmy że, recenzje (co w jej przypadku wydawałoby się niemożliwe, zastanawia mnie, czy wie co znaczy w ogóle to słowo) na pewno nie postawiła by oceny najniższej. Po prostu takie typy dają, albo 1/10, albo 10/10. Ich malutkie mózgi (o ile można to tak nazwać) nie są w stanie przetworzyć więcej niż jednego zdania w ciągu minuty. Rozumieją tylko głupie sensacje niemal bez fabuły, w których jedyne co je satysfakcjonuje to wpatrywanie się w efekty specjalne. Nie ma dla nich nic ważniejszego, dlatego powinniśmy ignorować takie typy (czyt. Kina).

SPEEDRAID

Ah ten gatunek ludzki!!!
Sprawia Wam przyjemność takie publiczne wyzywanie się, coo?

Hahaha

A film: 8/10, bardzo dobry.

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
KinaPL

Dziewczynko, pomijająć szacunek i tolerancję gustów.... ble ble ble, nie zjade Cię :P Tylko jak mogłas się na tym nudzić ? to był wspaniały film, a takich teraz mało ( w porownaniu do masy o płytkich przesłaniach i aktorzynach do duupy). Rada na przyszłość : jesli wolisz żywą akcje typu całowanie sie z niebianskim gosciem ( ktory nie zawsze jest taki ) i tony plastiku to prosze bardzo, wiec nie ogladaj tego typu filmów. Oszczędzisz sobie czas na coś innego :) albo chociaz nie komentuj w ten sposob bo Cie zjadą :P

KinaPL

1\10? To już gruba przesada!! Kolejny pomyleniec na FW...

ocenił(a) film na 8
KinaPL

złoty kompas jest za to rewelacyjny, majstersztyk kinematografii... (;

ocenił(a) film na 8
manowce

Jestem dziewczyną, ale się normalnie zgadzam, że trzeba być ograniczonym, żeby dać 1/10...

ocenił(a) film na 10
KinaPL

Jestem w szoku. Jak można dać 1 dla takiego filmu. Niżej niż siedem to już bym się obraził. Mnie bardzo wzruszył i dał dużo do myślenia, piękna historia i do tego prawdziwa.

ocenił(a) film na 9
gasiorek05

mi tez sie podobal, i fajnie ze byl troszke dluzszy niz zazwyczaj... przyznam tez szczerze ze obejrzalabym z checia (gdyby oczywiscie byla) druga czesc tego jak on juz sie wzbogacil o czym mowa na koncu ... :D
jak najbardziej polecam :)