W pogoni za szczęściem

The Pursuit of Happyness
2006
8,0 279 tys. ocen
8,0 10 1 278569
6,5 33 krytyków
W pogoni za szczęściem
powrót do forum filmu W pogoni za szczęściem

10/10 !!!!!

ocenił(a) film na 10

Cudowny ! chyba lepszego nie widziałam :O
cały przepłakałam :( ale śliczny ! polecam !

bajeczka_snk

Ja lepszy widziałam, ale ten i tak był piękny :). Naprawdę, jak dla mnie wspaniały. I oglądając go, nie mogłam uwierzyć, że oparty był na faktach!
Zamierzam przeczytać książkę, bo słyszałam, że jest jeszcze lepsza.

ocenił(a) film na 10
Dzasmin

a jaki ten drugi film nosi nazwę? Chętnie go również obejrzę

ocenił(a) film na 9
bajeczka_snk

jest ich wiele co nie zmienia faktu ze w pogoni za szczesciem jest swietna produkcja

ocenił(a) film na 9
Lukasz_BP

jesli komus podobają sie filmy tego typu a nie oglądal to szczerze polecam
np. John Q z Denzelem Washingtonem. Zna ktos podobne filmy ???

ocenił(a) film na 9
bajeczka_snk

10/10 bo jest:

>wzruszający
>piękny
>prawdziwy
>pouczający
>naturalny
>smutny
aż zabrakło mi przymiotników :-)

bajeczka_snk

jak dla mnie ok, choc sa lepsze filmy. ciekawostka jest, ze "w pogoni..." ogladalem w trakcie szkolen w firmie ubzpieczeniowej hehe. Jako historia pokazana od 2 strony polecam australijski "szukajac siebie", byl calkiem niedawno na TVP2 i na prawde warto zobaczyc. pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
the_93_current

Z podnoszących na duchu to arcydziełem oznaczyłem również "Buntownik z wyboru" :) Może i nie jest za bardzo wzruszający ,ale jest genialny w swojej prostocie :P

pozdro

bajeczka_snk

zgadzam się w stu procentach z założycielką tematu:)Jestem z natury twardym gościem lecz ten film bardzo mnie wzruszył,można się z niego dużo nauczyć.Świetnie zostali dopasowani aktorzy:Will ze swoim świetnym dzieciakiem;oglądając to czułem się jakbym widział prawdziwego chrisa który dąży do sukcesu mimo tylu przeszkód.Naprawde nie pamiętam czy kiedykolwiek oglądałem taki piękny film tego gatunku,dam 10 na 10-świetnie mi się oglądało.SERDECZNIE POLECAM

ocenił(a) film na 10
bajeczka_snk

10/10 zgadzam się. Film ma już trochę czasu za sobą ale nadal jest najlepszy:) Jeden z niewielu filmów kina komercyjnego który pokazuje coś wartego całej uwagi widza :)

bajeczka_snk

jak dla mnie najlepszy dramat...naprawdę piękny, wzruszający film, polecam gorąco