Witam
Miałem przyjemność być na pokazie premierowym (bilety za free z filmweb) we Wrocku. Wyzwanie było nie lada jako że seans był o 19.30 a ja o 19 kończyłem prace i czekała mnie długa droga z przesiadkami :), by dodać więcej dramatyzmu powiem iż mieszkam na kużnikach a kino owo jest na psim polu -co dla znających Wrocław znaczy dokładnie dwa jego końce :)
Co do filmu, godny jest on mego polecenia, gdyż gra Willa jest na naprawdę wysokim poziomie, film zgrabnie opowiedziany z dobrą muzą -jest dramat, śmiech, wciągająca historia ?na pewno nie jest nudno (dla lubiących płakać jest do popłakania troszki z dramatu lub ze śmiechu).
Co do tytułu "film dla sprzedawców":
Otóż jak ktoś pracuje w sprzedaży znajdzie w tym filmie "filmową bratnią dusze" -dobrze ukazane jak dojść do czegoś będąc sprzedawcą.
Podsumowując mą na pewno inną recenzję (komentarz):
Najlepsi biznesmeni muszą być dobrymi sprzedawcami, a w życiu jak w sztuce z tą różnicą że aktów jest tyle na ile mamy siły i na ile chcemy z życiem powalczyć.
Ot i takie wrażenia po filmie WARTO!!!
Pozdro z Wrocka
Calebth
A według mnie nie warto. Jest parę lepszych pozycji, które warto zobaczyć (chodzi mi o nowości). Nie będę tutaj dublował listy TOP, ale mówię - obejrzałem wiele z tego co tam się znajduje i jakoś "W pogoni za szczęściem" mnie nie urzekło.
Każdy ma swój gust, o nich się nie dyskutuje, każdy film ma do zaproponowania co innego komu innemu :)
Ja polecam (arcydzieło to nie jest ale nie zmarnowałem czasu)
Pozdro,
Calebth