W pogoni za szczęściem

The Pursuit of Happyness
2006
8,0 279 tys. ocen
8,0 10 1 278569
6,5 33 krytyków
W pogoni za szczęściem
powrót do forum filmu W pogoni za szczęściem

nie przepadam za willem smithem bo sledzac jego kariere mozna powiedziec ze to aktor slaby i gral w malo ambitnych produkcjach. jego rola w takim filmie mnie zaskoczyla, musze jednak przyznac ze zagral bardzo dobrze.czyzby jakis przeblysk?;)

a tak na marginesie: najlepsza scena to ta, w ktorej potracil go samochod a on odchodzi i mowi ze musi isc do pracy.swietne:D

ocenił(a) film na 7
demels

Will grał w kilku dobrych filmach. Bad Boys 1 i 2 to doskonałe komedie sensacyjne, nie gadaj bo w swoim gatunku są super:)
No i nie zapominaj o świetnym "ALI"! Pzdr.

ocenił(a) film na 7
Indrid_Cold_84

A no i bardzo dobry Szósty Stopień Oddalenia (nie pamietam czy dokładnie tak sie nazywał film). A pozatym to czysto rozrywkowe filmy, co nie znaczy że talentu nie ma i nie pokazuje go w nich, bo z ról wywiazywał się elegancko:)
No i nie zapominaj o świetnym "ALI"! :)) pzdr.2.

ocenił(a) film na 8
Indrid_Cold_84

zeby zagrac cwaniaczka w bad boys nie trzeba talentu aktorskiego.ali przyznaje ze nie ogladalem.sory, moj blad ze pominalem ten film;) w takim razie jesli w ali zagral na poziomie to w pogoni za szczesciem jest drugim filmem w ktorym zagral dobrze:)

ocenił(a) film na 7
demels

No! Żeby mi to było ostatni raz!;)
Nie no Will jest spoko. Dobry aktor wdł mnie, a że filmy bierze typowo rozrywkowe to już inna sprawa. Zawsze jednak na filmach z jego udziałem doskonale spędzam czas. A "Ali" polecam gorąco! pzdr.

ocenił(a) film na 10
Indrid_Cold_84

Zastanawiałam się czy iść na to do kina bo myslalam ze film będzie nudny ale okazalo sie ze jest ciekawy i bardzo wzruszający. Will zagrał naprawdę dobrze i jego synek też był tam kochany ;-)