5,7 67 tys. ocen
5,7 10 1 67002
4,6 25 krytyków
W pustyni i w puszczy
powrót do forum filmu W pustyni i w puszczy

czarci zad to wogóle kręcili? Jest jedna wersja i niech tak zostanie.Pierwsza kopia jest wierniejsza książce, więc lepiej dla uczniów, aby tą wersję oglądali. Pozatym, który uczeń w dzisiejszych czasach czyta książki? Mam wrażenie, że jakiś 0,5% z grona wszystkich uczni.

sztekrokabloprondojeb

Co to w ogóle za wypowiedź? Odezwał się ten co Misia oceniał na 1 a Pachnidło na 10. Jaka różnica co ten twój uczeń obejrzy skoro książki nie przeczyta. Lepiej żeby oglądał starą wersję bo mnie wątków pomineli i napewno się WYUCZY na sprawdzian.
Właśnie taka jest polska młodzież....:( ŻAL/

RealKalps

O ile sama też uważam, że książka nie zastąpi filmu i na pewno więcej uczniÓW czyta książki, niż to 0,5% (prawdopodobnie ocena ta wynika z tego, że głoszący ją osobnik sam książek nie czytał i nie wyobraża sobie, by można było chcieć to robić), o tyle argumentacja w postaci "oceniłeś coś na 1, a coś na 10, więc nie masz prawa oceniać innych filmów" sama w sobie jest bezwartościowa i wręcz śmieszna.

Ciastkan

To akurat nie był argument, jedynie dygresja...zobacz jakie argumenty stosuje autor tematu.../

Ja nie prawie takich banałów jak Ty Ciastkan...."że książka nie zastąpi filmu ..." chyba coś pomieszałeś/aś :d

użytkownik usunięty
sztekrokabloprondojeb

w(_)ogóle, Poza(_)tym ,wszystkich uczni(ów) ....

W ostatnich dwóch zdaniach piszesz zapewne o sobie...