Oglądałem różne filmy raz lepsze, raz gorsze ale nigdy mi się nie zdarzyło żebym zakładał specjalnie tu konto żeby zopiniiwac jeden film. Masz odpowiedź jaki to film DNO TOTALNE
chyba nie widziales filmu made in Netflix co sie zwie IO. Jakbym mial patyk to bym sobie oczy wydlubal taki byl swietny.
Ten film jest niezly, naprawde. Wilson zagral dobrze i ten mlody dzieciak tez. Oczywiscie ta sekwencja "jest noc trawa i widac nic" byla meczaca.
Użytkownika usunęli, ale ma rację. Wyłączyłem film jakoś po połowie, kiedy brat zabił chłopaka tej laski, a on odżył. Tego już było za wiele dla mnie.
Najpierw samochód zostawili przy drodze, później stał pod kościołem. Dzieciak który zawołał ich w trawę, później wszedł tam za psem na ich wezwanie o pomoc.
Ciężarna najpierw żyła, później nie żyła, a później znów żyła.
Nic tam się nie klei, ani nie trzyma kupy. Jeśli ten gniot ma jakieś zaskakujące zakończenie.. to ja się nie doczekałem :)
Samochód przestawili, tylko nie zauważyłeś. A cała reszta... no o tym własnie jest ten film xD Jak ci się udało nie zaczaić, ze ten film jest właśnie o tym, ze to pole jest poje.bane nic tam nie ma sensu i czas nie płynie normalnie? To coś w stylu jakbyś oglądał gwiezdne wojny i stwierdził "nic w tym filmie się kupy nie trzyma, przecież statki kosmiczne i kosmici nie istnieją".