Mi najbardziej w głowę wszedł: "Byłem najedzony, teraz jestem głodny."
UWAGA! Trzy dni temu user @pata3g (zalogowany na filmwebie 2 m-ce temu) rozpoczął dyskusję pod tym filmem zatytułowaną "Ulubione dialogi". Teraz inny user chce się przerzucać cytatami... Młodzieżówce PO przydałoby się jakies przeszkolenie, bo ich marne próby wywołania zainteresowania agitką Wajdy wywołują jedynie politowanie. I pomyśleć, że na finasowanie tych zabaw Platformie nie szkoda kasy.
Przepraszam, nie jestem żadną "młodzieżówką PO" jak to nazwałeś. Poczułam się urażona w tym momencie. Przepraszam, że założyłam ten temat, nie zauważyłam takowego wcześniej. Jestem ledwo po filmie i spodobał mi się jeden cytat Pana Wałęsy i myślałam, że wśród jakichś cytatów i dzięki pamięci innych użytkowników wyłapię to o co mi chodzi. Wybacz mi o jaśnie panie, jeśli jakowoż mogłabym
Cię urazić, aczkolwiek nie taki zamiar był mój. Poprawę postanawiam. Dammit ile tu zła ;o... żałosne. Ale jeśli chodziło Ci o zjechanie mnie, to OK ustalmy, że Ci się udało coby wielmożnemu Panu ego podwyższyć. Pozdrawiam Cię serdecznie, bo tak mnie mój tatuś wychował :)
Dobry był też:
- Na co pan teraz czeka?
- Na trzęsienie ziemi
(czy coś takiego xD)