6,2 85 tys. ocen
6,2 10 1 85066
5,6 34 krytyków
Wałęsa. Człowiek z nadziei
powrót do forum filmu Wałęsa. Człowiek z nadziei

Bardzo dobry film

ocenił(a) film na 10

Daje zasłużone 10/10. Jednak można zrobić dobry film, bez "wielkich" pseudo polskich gwiazd. Oby więcej takich filmów. Producenci, scenarzyści etc.. od Kac Waw, Ciach i innych tego typu tandet... Uczcie się!..

scislet

Wieckiewicz to w tej chwili najlepszy polski aktor. Cale szczescie ze nie dali tej roli Szycowi

ocenił(a) film na 10
najlepszy89

Szuca, milo wspominam z Symetrii. Inne filmy nie komentuje :)

scislet

to jego jedyna dobra rola

ocenił(a) film na 10
najlepszy89

Miało być Szyca. Lapsus .

ocenił(a) film na 1
najlepszy89

"Jednak można zrobić dobry film, bez "wielkich" pseudo polskich gwiazd."

Wystarczy obejrzeć teledysk, żeby przekonać się, że to nieprawda. Co jest teraz mega modne? - reggae. Więc guru 12-latek, Kamil Bednarek, zaśpiewa o guru "Solidarnościowców" piosenkę w stylu reggae, i do tego w stroju robotnika ze stoczni.

Film dla mas. Koszty się zwrócą, bo zachęcają do pójścia do kina takimi tanimi zabiegami. Ale dużego zarobku nie będzie.

chatiflatt

kurde przeciez tu chodzi o to ze nie ma tych pseudo aktorow. Jest za to genialny aktor czyli Wieckiewicz

ocenił(a) film na 1
najlepszy89

Ja rozumiem, o co chodzi. Ale obejrzyj teledysk. Przyjrzyj się na sposób promowania filmu. Czy nadal uważasz, że jest pozbawiony "pseudo gwiazd"?

Czy na amerykańskiej premierze będą też Kardashianki?

chatiflatt

nie interesuje mnie żaden teledysk. Widzialem film i jest dobry a rola Roberta genialna

ocenił(a) film na 1
najlepszy89

Również widziałem. Jest żenujący. I to mało powiedziane.

ocenił(a) film na 10
najlepszy89

Piszac pseudo aktorow (wielkich), mialemna mysli hity ktore okazaly sie zenada jak kac wawa np...

ocenił(a) film na 2
scislet

Weź mnie nie rozśmieszaj. Kolejny mierny film. Mistrzowie tacy jak Has, Kieślowski czy Munk w grobie się przewracają. Ten twór to poziom telenoweli.

ocenił(a) film na 10
livebox

Masz prawo miec swoje zdanie, nie wnikam. Ja natomiast swojego nie zmienię.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1
scislet

Nie spoczniemy. To piosenka o tym filmie i jego prognozowanej ocenie1,4.

ocenił(a) film na 9
scislet

Tak jest. Film jest super.! Najgorzej,że wypowiadają się ci co nie widzieli (podejrzewam, że wszystkie te "jedynki" to jakaś akcja anty-Wałęsowska).

Lovorica

ta akcja rozpoczela sie juz ponad miesiac temu gdy filmweb umozliwil oddawanie glosów na film

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem