Kłamliwa historia o Bolku wyzwoliła we mnie fascynację historią Polski.
"Jedynie prawda jest ciekawa"-Józef Mackiewicz
Od Anny Solidarność,Krzysztofa Wyszkowskiego,Gwiazdów, Andrzeja Kołodzieja Solidarność Walcząca,Żołnierzy Wyklętych,Hańbę domową Trznadla,Rzeczpospolitą kłamców Łysiaka,Patologię transformacji Kieżuna,Tajne spec.znaczenia-film tvn o Bolku,Odkryć prawdę Czerniakowskiej,Sławomir Cenckiewicz,Leszek Żebrowski,Grzegorz Braun.
Ewa Kurek,dr Ratajczak,prof Jasiewicz,Judenraty i Rumkowski-tematy niebezpieczne w Polsce
Aż do Marszu Niepodległości.
"Trzecie pokolenie AK walczy z trzecim pokoleniem UB"- Robert Radwański
Dodaj jeszcze Kazimierza Odnowiciela walczącego ze zdrajcą Masławem z Mazowsza. Kazimierz był takim honorowym AK - owcem z XI wieku. To co mnie najbardziej bawi w takich "patriotach" walczących z "Bolkiem" to dorabianie jakiejś długiej historycznej tradycji do własnych niepowodzeń i frustracji. Nie powiodło ci się w życiu? Nie podoba ci się współczesna Polska? To niestety wcale nie znaczy że jesteś spadkobiercą AK i husarzy spod Wiednia. Przypominam że AK i husarze walczyli a nie jęczeli i użalali się nad sobą i światem na forach internetowych.
He he też tak myślę. Gdyby był internet husarze zamiast szarżować na Turków pisaliby komentarze typu "POLSKA została zdradzona przez Sobieskiego! To ukryta opcja turecka! Agent o pseudonimie "Mustafa" :)))
Jestem spadkobiercą AK! baw się w psychologa z kim innym! weź ze sobą Bolka kłamczucha i agenta na psychoterapię może ci się otworzy przed śmiercią zrobi rozrachunek bardzo mu zależy na Wawelu
nie zaczepiaj mnie więcej bo z takimi nie gadam
OK nie ma powodu żeby się unosić. Ja z kolei należę do spadkobierców 300 Spartan spod Termopil. Może dołączysz też do nas? To jeszcze bardziej czaderskie niż bycie spadkobiercą AK.
Daj spokój... przecież kolega ze wstrętem odrzuci propozycję mistycznego powinowactwa z e spartańskimi homosiami. Za to AK... Ach, to AK! Nie dość, że dzieli chlopcy, to jeszcze każdy 1000 procent hetero. Bo innych patriotów przecież nie ma.
Racja. Zapomniałem dodać że należę do spadkobierców Spartan spod Temopil z kompanii "Hetero". Co prawda ta kompania liczyła podobno tylko 5-6 Spartan ale jak widzisz mają oni do dzisiaj swoich spadkobierców:)