Dobry film, dobrze zagrany w roli głównej. Polską cechą jest wieczne i permanentne narzekanie ... a to zły aktor as to zła reżyseria........ tak w nieskończoność. Ludzie, przerzućcie się na firmy z
Tollywood, Nollywood, Pollywood, Lollywood lub Bollywood.
Czyli krytyka powinna być zabroniona? Może także chwalenie? Więc wniosek zamknąć FilmWeb oraz podobne portale.
Po twoje wypowiedzi domniemam, że na żaden Polski filmu nie narzekasz? Także jak wejdę na twój profil, nie nie znajdę negatywnych ocen naszej kinematografii?
Czlowieku, czytaj uważnie każdą wypowiedź. Krytyka jest wręcz pożądana. Natomiast denerwujące jest narzekanie. Ja nie pisałem krytyki do tego filmu jedynie moje odczucia po obejrzeniu oraz przeczytałem wypowiedzi niektórych piszących które nie były krytyką a jedynie narzekaniem. Jeżeli nie widzisz różnicy między narzekaniem a rzeczową krytyką - to proszę nie odpowiadaj na ta wypowiedź.
Tylko, że twoja wypowiedz jest taka sama jak tych co krytykujesz! Jedyna różnica, że w druga stronę. Sam nawet dobrze porównałeś twoja wypowiedź do tych co jak piszesz permanentnie narzekają. Twoja wypowiedź temat filmu to: "Dobry film, dobrze zagrany w roli głównej", ich to:"a to zły aktor as to zła reżyseria". Jak jest różnica między tobą a nimi? Żadna ty napisałeś swoje odczucie, oni piszą swoje. Bardziej cię chyba "boli", że oni maja odczucie krytyczne a ty pozytywne.