Szczególnie jak śpiewał Bednarek '' Dni których nie znamy '' a on tak przeskakiwał przez ten płot .... tak w zwolnionym tępię. Niczym Forrest zrzucający z nóg szyny. Chyba zmienię jednak ocenę na 9 ale film jest genialny . Pozdrawiam myślących i nie myślących również .
Tak, płakaliśmy i nadal płaczemy ale nad takimi bzdurnymi wpisami jak ten twój powyżej.
Ale szacunek za KoRn.
Fakt każdy gimnazjalista jara się kornem ale ja słucham tylko pierwszych 3 płyt. Wracając do filmu dlaczego dałeś notę 8 . Czyli się podobało :-)
Czy ja wiem, gimnazjum to jara się bardziej jakimiś techniawkami czy pseudo-rapem z tego co się orientuję. Owszem, podobało się i to nawet bardzo dlatego dałem 8 z czystym sumieniem.
Ale za co ? że dobrze jest nakręcony ? wzruszający ? nie widzisz tam zakłamania ?
Jest dobrze nakręcony chociaż można było by jeszcze go dopieścić. Z tym wzruszeniem to nie bardzo u mnie ale pewnie niektóre osoby mogły się wzruszyć. No co Ty, nie widzę zakłamania ale o poglądach tutaj nie zamierzam dyskutować. Film mi się po prostu bardzo podobał i chętnie go sobie kupię jak wyjdzie na Blu-Ray ;-)
Kupisz najbardziej propagandowy polski film XXI wieku ( o ile nie najbardziej p. ze wszystkich ) Obawiam się, że postradałeś zmysły.....
O moje zmysły nie musisz się obawiać, wszystko działa tak jak należy i funkcjonuje jak w szwajcarskim zegarku. Mnie śmieszą i bawią te wasze JEDYNKI dla tego filmu, powiem nawet, że nie bardzo was rozumiem. Czy to nie wy przypadkiem postradaliście zmysły?
Nie widzę żadnego związku. Ale jeśli już musisz koniecznie to wiedzieć to wiedz, że nie jestem żydem chociaż fajnie było by się urodzić w rodzinie żydowskiej ponieważ bardzo podobają mi się ich zwyczaje i tradycje. Spoko wiara.