6,2 85 tys. ocen
6,2 10 1 85065
5,6 34 krytyków
Wałęsa. Człowiek z nadziei
powrót do forum filmu Wałęsa. Człowiek z nadziei

Szczególnie jak śpiewał Bednarek '' Dni których nie znamy '' a on tak przeskakiwał przez ten płot .... tak w zwolnionym tępię. Niczym Forrest zrzucający z nóg szyny. Chyba zmienię jednak ocenę na 9 ale film jest genialny . Pozdrawiam myślących i nie myślących również .

użytkownik usunięty
hesus86

Tak, płakaliśmy i nadal płaczemy ale nad takimi bzdurnymi wpisami jak ten twój powyżej.
Ale szacunek za KoRn.

ocenił(a) film na 1

Fakt każdy gimnazjalista jara się kornem ale ja słucham tylko pierwszych 3 płyt. Wracając do filmu dlaczego dałeś notę 8 . Czyli się podobało :-)

użytkownik usunięty
hesus86

Czy ja wiem, gimnazjum to jara się bardziej jakimiś techniawkami czy pseudo-rapem z tego co się orientuję. Owszem, podobało się i to nawet bardzo dlatego dałem 8 z czystym sumieniem.

ocenił(a) film na 1

Ale za co ? że dobrze jest nakręcony ? wzruszający ? nie widzisz tam zakłamania ?

użytkownik usunięty
hesus86

Jest dobrze nakręcony chociaż można było by jeszcze go dopieścić. Z tym wzruszeniem to nie bardzo u mnie ale pewnie niektóre osoby mogły się wzruszyć. No co Ty, nie widzę zakłamania ale o poglądach tutaj nie zamierzam dyskutować. Film mi się po prostu bardzo podobał i chętnie go sobie kupię jak wyjdzie na Blu-Ray ;-)

ocenił(a) film na 1

Kupisz najbardziej propagandowy polski film XXI wieku ( o ile nie najbardziej p. ze wszystkich ) Obawiam się, że postradałeś zmysły.....

użytkownik usunięty
hesus86

O moje zmysły nie musisz się obawiać, wszystko działa tak jak należy i funkcjonuje jak w szwajcarskim zegarku. Mnie śmieszą i bawią te wasze JEDYNKI dla tego filmu, powiem nawet, że nie bardzo was rozumiem. Czy to nie wy przypadkiem postradaliście zmysły?

ocenił(a) film na 1

Jesteś żydem ? IZAJASZU

użytkownik usunięty
hesus86

Nie widzę żadnego związku. Ale jeśli już musisz koniecznie to wiedzieć to wiedz, że nie jestem żydem chociaż fajnie było by się urodzić w rodzinie żydowskiej ponieważ bardzo podobają mi się ich zwyczaje i tradycje. Spoko wiara.

hesus86

też nie jeestem zydem i nie należe do najbardziej wykształconego narodu na swiecie...Obejrzyj filmy wojenne z lat 50 i 60 to jest propaganda...wtedy się wypowiadaj. Ignorancja to bolączka naszego narodu...