Oczywiście, że nie widzieli. Nie oceniają filmu tylko przedstawiają za pomocą oceny swoje poglądy polityczne. A ja chętnie obejrzę i ocenię film.
Jak można oceniać fil po tytule na parę tyg. przed premierą? Filmweb powinien uniemożliwić ocenianie filmów przed dniem premiery.
Oczywiście, że nikt nie widział tego filmu. Tylko zawsze tak jest, że znajdzie się grupa mająca radośc z krytykowania . A jeśli chodzi o ten film to jak to doskonale ujęła Lenka, że za pomocą oceny wyrażają poglądy polityczne. Dodatkowo wydaje mi się, ze osoby mogące się wypowiedziec na temat ówczesnej polityki i Lecha Wałęsy nie zabierają tu głosu, gdyż babcie które to pamiętają najlepiej raczej nie bardzo wiedzą co to internet, a tym bardziej filmweb. Dlatego według mnie głos zabiera tu gimbaza, której się gdzieś obiło o uszy co nieco i myślą, że pozjadali wszystkie rozumy. Tak czy inaczej było wiadome, że Wałęsa będzie filmem politycznym, a jestem przekonany że ocena będzie również w 99% polityczna i nie będzie odzwierciedlac rzeczywistej jakości tego filmu.