6,2 85 tys. ocen
6,2 10 1 85063
5,6 34 krytyków
Wałęsa. Człowiek z nadziei
powrót do forum filmu Wałęsa. Człowiek z nadziei

Zmiana właściciela kajdan to nie zwycięstwo!

ocenił(a) film na 7
tomek1504

i po to założyłeś dzisiaj tutaj profil, oceniłeś na pałę kilka filmów żeby wylać swoje żale?

ocenił(a) film na 1
Sir_Pawel

nie twoja spraw kiedy i po co założyłem ten profil, to nie jest sedno powyższego tematu.
własna opina to nie żale, wiec jeżeli nie masz nic mądrego do dodania na ten temat to idż oceniać i krytykować innych mądralo!!!

ocenił(a) film na 7
tomek1504

pomyliłeś FilmWeb z Onetem, tu się ocenia filmy

ocenił(a) film na 1
Sir_Pawel

więc twoim zdaniem, treść filmu nie może być poddana dyskusji na tym portalu. Jest to produkcja biograficzna, a co za tym idzie oparta na prawdziwych wydarzeniach. Notabene bohater i jego historia miał ogromny wpływ na losy Polski i innych krajów na świecie, cóż dla niektórych to ciekawy temat na dyskusje, ale ty wciąż nie masz nic do powiedzenia w tej sprawie! Wiec skocz na forum o IRONMANie i tam poszalej, a poważne tematy zostaw ludziom którzy nie boją się myśleć samodzielnie i którzy umieją podjąć temat!!!

ocenił(a) film na 7
tomek1504

czekałem na te argumenty rodem z Onetu ^^

ocenił(a) film na 1
Sir_Pawel

Cóż, myślę że lokalizacja forum jest nieistotna. Ważniejsza jest chęć wypowiedzi. Mój temat nie tyczył się ONETU, więc odpuść sobie bo stajesz się irytujący....
Tak między nami nigdy nie uczestniczyłem w żadnym forum na Onecie, ale dzięki tobie muszę tam zajrzeć!!!!!

ocenił(a) film na 5
Sir_Pawel

Już dawno FW zszedł z tym na psy, ludzie oceniają tylko obiektywnie obce produkcje.
A jak jest film o kontrowersyjnej osobie bądź temacie, jest masa tematów nawet przed premierą filmu. Ale jak widzę FW to nie przeszkadza, liczy się tylko licznik wejść na stronę. A ludzie nich się kłócą i obrażają, ważne że wchodzą.

ocenił(a) film na 10
rafib1975

Ale jak będzie tyle jedynek odnośnie każdego prawie polskiego filmu i nie będą kasowane to odechce się wchodzić na te strony. Czasem ktoś się przyznaje, że filmu nie oglądał i pisze ocenę 1. I po co to robi?

ocenił(a) film na 5
jagoda49

Może nie każdego, ale jak napisałem kontrowersyjnego tematu.
Uwierz mi nie będą kasowane, sama spróbuj je zgłaszać każdy może, zobaczysz jaki będzie rezultat.
A po co dają 1, nie przez film tylko przez to o czym opowiada. Ja osobiście już nie wchodzę na fora FW, dla poznania opinii tylko chyba z przyzwyczajenia.