To po jakiego wałka mu odpisałeś? Jakby cię to nie interesowało to byś olał, a post by zginął "śmiercią naturalna". Ale widocznie ciebie to za bolało w jakiś sposób.
Takie posty powinny być kasowane przez administratorów bo tylko zapychają forum a nic nie wnoszą
Kogo to obchodzi że koleś nie oglądał i nie będzie oglądał filmu, A ja oglądałem w kinie i obejrzę jeszcze raz na DVD i co mam specjalnie pisać głupkowaty post i się tym chwalić
Taa zabolało mnie, bo przecież moja persona to człowiek z wąsem.
Odpisuje bo mnie strzela jak widzę takie zidiociałe tematy, zakładam, że osobnik zakładający temat mi odpisze i wywiąże się z tego dyskusja, w której zrobi z siebie jeszcze większego debila.
Ale z Ciebie sztywniak kolego (albo koleżanko).
Weź trochę wyluzuj i nabierz dystansu do siebie i świata !
A nie obejrzę bo polskie kino ostatnimi czasy to w 90% dno !
Ja widziałem, film poniżej-średniej jak na takiego reżysera. Cała historia ..., no nie wiem czy ma śmieszyć czy coś wprowadzić.
Kto rekomendował go na Oscara?
Nie wiem kto, nie ja.
No przeca film się nie musi wszystkim podobać, każdy sobie uważa co chce, ale żeby film ocenić i się na jego temat wypowiadać, należy go jednak niestety obejrzeć, czy tym łakom z góry się to podoba, czy nie.
A to, że ktoś ocenia film, na chujowy bo nie lubi Lecha Wałęsy, to już szczyt debilstwa.