nie kumam tej średniej 6,4? wtf? jezeli ktos nie lubi klimatów giełdowych, to pomylił impreze, to nie film dla niego.
tym co oglądali jedynke, lubią ten klimat film powinien sie spodobac.
Poczatek filmu jest genialny, SPOJLER
jak typ oddaje Gordonowi telefon zwany "cegłą" swietne nawiazanie do pierwszej czesci i lat 80, potem jak Gekko opuszcza juz mury wiezienia ,kolejna swietna scenka obrazujaca jak sie świat zmienił KONIEC SPOJLERA
Film bardzo dobrze obrazuje rzeczywistość, to jak biznes wygląda obecnie, Gekko to juz całkiem inny człowiek niz w jedynce, ale dalej postać cholernie ciekawa i dobrze zagrana przez Douglasa.
Gorzej jest niestety z naszym, nowym, żydowskim pupilkiem hollywood, szają lebufem, aktorzyna z niego marna.
to jest 4 film jaki z nim widziałem i tak jak w poprzednich 3, tutaj zagrał tak samo.
nie czaje w ogóle po cholere on jest promowany?? aktorsko jest słaby, jezeli chodzi o samo pochodzenie to przecież są lepsi, przykładowo Adam Brody, moge się założyć, ze wypadłby 100 razy lepiej od tego szaji
Tyle na temat tego lamusa, co do filmu, tak jak napisałem, dobra kontynuacja, tego oczekiwałem
Kontynuacja bardzo dobra i film naprawdę długo spełniał moje oczekiwania. Shia mi nie przeszkadzał, ogólnie aktorstwo na poziomie. Za to końcówka moim zdaniem mizerna i może stąd średnia niska. Ja dałem 6, choć jeszcze w połowie filmu byłbym w stanie dać 7-8. No ale to tylko moja ocena...
Muzyka na plus.
Nie zgadzam się. Film jest tragicznie słaby. Jest dokładnie odwrotnie niż piszesz. Osoby, które znają się na tematyce ekonomicznej i giełdzie będą BARDZO zawiedzone bo będą widzieć więcej dziur w scenariuszu. Tam się nic nie zazębia. Nie wiadomo o co chodzi konkretnie. W tym filmie jest tylko żargon giełdowy i brak sensownej domykającej się fabuły.