Wall Street: Pieniądz nie śpi

Wall Street: Money Never Sleeps
2010
6,4 35 tys. ocen
6,4 10 1 34524
6,0 15 krytyków
Wall Street: Pieniądz nie śpi
powrót do forum filmu Wall Street: Pieniądz nie śpi

ja pier....

ocenił(a) film na 10

i znowu tego dzieciaka szaje lebufa wrzucili, co nowa jakas duza produkcja to ten lamus,niedługo otworze lodówke a tam szaja wyskoczy...fak!

użytkownik usunięty
BlackShit

chłopak ma po prostu dpowiednie pochodzenie jeśli wiesz co mam na myśli.A to w hollywod wystarczy możesz byc beztalenciem kompletnym ale ważne że byc z tego plemineia.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
Dominfilmfan

No to już abstrahując od tego, że Żydzi zabili nam Chrystusa to trzeba powiedzieć, że naprawdę potrafią robić filmy.

ocenił(a) film na 8
Roy_v_beck

Do tego, a niech mnie, zwiastun jest świetny. Najbardziej wyczekiwany film tego roku to jest narazie.

Roy_v_beck

Hej Roy_v_beck czy to zdjęcie Bale z harsh times ??

użytkownik usunięty
BlackShit

"avatar" - no shia
"sherlock holmes" - no shia
"parnassus" - no shia
"księga ocalenia" - no shia
"bękarty diabła" - no shia

chyba ktoś tutaj cierpi na paranoję.

użytkownik usunięty

,,No to już abstrahując od tego, że Żydzi zabili nam Chrystusa to trzeba powiedzieć, że naprawdę potrafią robić filmy.,,

z tego co wiem to byli rzymianie ;)

użytkownik usunięty

ale żydzi byli zleceniodawcami.

użytkownik usunięty

być może ale to rzymianin pączek wydał wyrok a rzymscy żołnierze go wykonali, rzymianin pączek mógł zatwierdzić inaczej tak jak i żołnierze mogli się nie podjąć tego zadania, zwalanie całej winy na żydków jest troche naciągane, wiadomo że wrzuta typu ,,ty żydzie,, brzmi lepiej niż ,,ty rzymianinie,, co nie zmienia faktu że obarczać powinniśmy oby dwie nacje (tzw jeśli komuś to przeszkadza) z drugiej strony jezus to wszystko zaplanował więc nikt nie powinien być winny, (ludzie wiary powinni być w zasadzie wdzięczni jednym jak i drugim za to ,że wyzwolono ich od grzechu)
paradoks? dobrzy żydzi czy źli żydzi? może gdyby jezus dożył spokojnej starości nikt dzisiaj już by u nim nie pamiętał? a tak powstała legenda...

użytkownik usunięty

rzymianin pączek miał jeszcze na głowie politykę, więc wyroku ot tak, sobie nie mógł wydać. można przypuszczać, że robił co mógł, aby sprawy miały się inaczej. ale to żydzi wrzeszczeli, żeby uwolnić barabasza.

użytkownik usunięty

dziwisz sie im? gdybym był żydkiem w tamtym okresie prawdopodobnie także bym wybrał barabasza, w końcu był bojownikiem o wolność ,,wyzwolicielem ludu,, (ten zamiar nie wyszedł) pokładano w nim ogromne nadzieje, więc nic dziwnego że tłum jego wybrał a jezus w tamtym czasie był dla poncjusza nikim, jednym z setek skazańców, pewnie dzień po tym jak zapadł wyrok już nawet nie pamiętał jak wyglądał jezus, tyle się wtedy przewijało ludzi na rzeź. jezus po prostu dostał zbyt silnego rywala, lud wybrał wojownika a nie duchowego proroka (wszak w tamtym okresie takich proroków było całe morze).

użytkownik usunięty

a co tu ma do rzeczy moje zdziwienie? ja po prostu stwierdzam fakt.

z tego co wiem to Chrystus także był żydem to ja nie wiem co polaczki maja do zydów skoro sami w niego wierzą :)

użytkownik usunięty
kris_020

zadani domowe: sprawdź, co to są fakty, polaczku. bo na poważną teologię pewnie i tak cię nie stać.

ocenił(a) film na 5

Bękarty diabła?? to jakieś stare chyba:D

ocenił(a) film na 5

I o zaskoczenie - są to całkiem przyzwoite filmy.. Zastanówmy się co mają wspólnego.. No Shia?

BlackShit

shia jest dobrym aktorem... ja osobiście bardzo lubię oglądać filmy z jego
udziałem, szczególnie podobał mi się: "Disturbia". Jeden z najlepszych
filmów... :P myślę, że pochodzenie aktorów nie powinno mieć takiego wpływu
na ocenę filmu... ;/

BlackShit

A ja się bardzo cieszę. oglądanie filmów ze Shią to dla mnie czysta przyjemność. Bardzo dobry aktor, na razie wszystkie filmy które oglądałem z jego udziałem były naprawde dobre. Nie przesadzajcie z tym że wystarczy być żydem a ma się role...jak ktoś nie umie grać, to nic nie jest w stanie zapewnić mu roli w dobrym filmie, ani pieniądze, ani znajomości, ani pochodzenie

BlackShit

no cóż, on jest lamusem/żydem/kim tam jeszcze wolicie, a za to ty jesteś wiecznie narzekającym Polaczkiem... i kto lepiej na tym kim jest wychodzi?

użytkownik usunięty
jankes1982

do jankes 1982 : genialna odpowiedz ;]

BlackShit

a mogl Charlie tez zagrac jak wychodzi z pierdla...

BlackShit

jak dla mnie ten młodociana żydowina jest kiepskim aktorem, taki krzykliwy leser co ciągle gra tak samo, szkoda ról na niego marnować.

ocenił(a) film na 5
jaroslaus

Lansują gościa na nowego Harrisona Forda. Jak widownia zacznie go
rozpoznawać to zrobią Indianę Jonesa z nim w roli głównej.

ocenił(a) film na 6
BlackShit

Shia jest świetnym aktorem, jeśli zna się go dłużej niż od transformersów, i jeśli czasem ogląda się filmy nie wielkobudżetowe a zwykłe filmy robione dla ludzi, co cenią dobre kino.

ocenił(a) film na 1
BlackShit

Nie zauważyłem tego tematu i niezależnie założyłem podobny watek. Całkowita racja, chłopaczek jest sztucznie promowany i to z taką zaciętością, że aż nie mogę w to uwierzyć.

Motorcycle_Boy

ee nie. ja tam nic nie zauważyłam.

ma 'swój czas' to go wykorzystuje. i dobrze.

ferbi

@GangstaBros: true, true.
polecam "Najwspanialszą grę w dziejach"

pozdro ;)

BlackShit

Koleś dobrze gra to nie ma co się dziwić, że wszędzie go pełno.

BlackShit

no jasne, to że się go nie lubi to od razu trzeba go wyzywać od żydów i
lamusów? Gratulacje.
Nikomu się nigdy nie dogodzi. Osobiście jestem ciekawa całego filmu i roli
Shii. I chce to widzieć jak wy byście zagrali w filmach, w których on
grał...

Starstruckk

żyd nie żyd, mógłby was wszystkich kupić łącznie z waszymi matkami.
koniec końców liczy się że ma o p siedem zer więcej na koncie i to zakończonych znaczkiem $.

Dakann

Żal mi tych którzy oceniają ten film po pochodzeniu aktorów i innych członków obsady... żyd też człowiek i może robić filmy, grać w nich zwłaszcza jeśli jest w tym dobry. Ja na film też czekam bo uważam Shia za dobrego aktora pozatym jest też Douglas:D

Lazaa

Ja również uważam, że Shia jest jednym z lepszych aktorów młodego pokolenia i również czekam na ten film

BarEET

Chyba bardziej znanych, lepszy od innych to on jest w irytowaniu.

ocenił(a) film na 7
mike_3

Polaczek? Ty mendo społeczna, trochę szacunku dla własnego Narodu ;/ Żyd nie Żyd, skoro dostaje rolę w filmach to musi się z nim dobrze pracować, a poza tym jest rozpoznawalny i przyciąga do kin widownię.

Pozdrawiam.

BlackShit

Fakt, mi też się jego wredna gęba nie podoba.
Mam gdzieś jego grę, on pasuję co najwyżej do "Skrzypka na dachu".