Wall Street: Pieniądz nie śpi

Wall Street: Money Never Sleeps
2010
6,4 35 tys. ocen
6,4 10 1 34524
6,0 15 krytyków
Wall Street: Pieniądz nie śpi
powrót do forum filmu Wall Street: Pieniądz nie śpi

mnóstwo ludzi wyszło z seansu, ja zasnąłem w pewnym momencie. najgorzej wydane 18 zl jakie pamietam

ocenił(a) film na 3
rudyxp

niestety jak to zwykle bywa, sequele ocenia sie przez pryzmat pierwszej czesci. i tak, jak wersja z 87r. porywala, trzymala do konca w napieciu , to tutaj......nic. no, moze sam poczatek do sceny w metrze. fabula naciagana, bez pomyslu. sceny - typu wyscig na motorach- zupelnie bez sensu. gekko i jego wielka metamorfoza....
nie wiem, jakbym ocenila film, gdybym nie widziala pierwszej czesci, ale tak niestety 3/10- bardzo sie zawiodlam.
u mnie rowniez pare osob wyszlo , a ja z trudem wysiedzialam do konca.
jeszcze pytanie. co ostatnio dzieje sie ze stone'em?

rudyxp

ja myślę, że giełda nie jest Ci przeznaczona :) i tyle

ubersoldat

w przeszłości jeździłem na olimpiady ekonomiczne, to był główny powód mojego pójścia na ten film ;)

rudyxp

stracone 2 godziny. totalne flaki z olejem. wynudziłam się potwornie, w pewnym momencie zasnęłam na paręnaście minut, ale co ciekawe, wcale nie straciłam przez to wątku. film zrobiony potwornie. zero napięcia, zero emocji.

ocenił(a) film na 6
rudyxp

Zgadzam się,film nudny,Shia LaBeouf nie pasował do roli maklera.W ogóle gość gra w każdym filmie tak samo i wygląda jak wystraszony dzieciak.Wall Street z 1987 zdecydowanie lepszy.