Film niczym widza nie zachwyci. Gdy go pierwszy raz obejrzałem stwierdziłem że nie ma w nim żadnego "blasku" po prost marne kino klasy B o wampirach i bandzie odrażających typów. Twórcy widać nie wiedzieli czym widza zachęcić do oglądania tego czegoś więc wstawili mnóstwo wulgaryzmów. Standardowy zabieg, film jest kiczowaty i nudnawy. Nie chcesz żeby widz na nim usnął ? Wstaw w każde zdanie wulgaryzm, dodaj trochę sexsu i krwi a zjadacze hamburgerów pożrą film wzrokiem. Ten film pokazuje jedynie że niektórzy ludzie naprawdę nie powinni być dopuszczani do branży filmowej. Brak pomysłu, sporo przynudzania, rozwleczona nieciekawa akcja oraz sztampowy wątek w stylu "musimy powstrzymać prastare zło zanim stanie się niezniszczalne i zapanuje nad światem" oraz marne aktorstwo i nijaka muzyka skazują film na zapomnienie.
Obejrzeć można raz z nudów.
Nie jestem wielkim fanem tego filmu, ale czlowieku oceniles GALERIANKI 10/10 i piszesz, ze ten film to nudy?
1. Koleś weź się opanuj bo ja też mogę ci zacząć inne filmy wyciągać. Nie piszemy tu o Galeriankach.
2. Jeśli na prawdę musisz wiedzieć to Galerianki uważam za kultową komedię. Ubawiłem się przy tym filmie. Prawda trochę mnie po wpieniał ale był zabawny. Tutaj natomiast nie widziałem humoru. Raczej przeciętny horrorek który można za 5zł nabyć przy ulicy i tyle. Nie budzi emocji więc wielkie kino to to nie jest.
Mozesz powyciagac, smialo. Widac, ze oceniasz dla jaj to nie spodziewam sie, ze cos konstruktywnego napiszesz.
Też nie jestem fanem tego filmu, ale obejrzałem go już wiele razy, ostatnio dzisiaj wieczorkiem, i dalej się dawał ogldać. Pewnie, że nie kręcił tak jak kiedyś, za pierwszym, razem. Ale dobre kino. Jak dla mnie jeden z lepszych filmów w durnowatym temacie wampirów.
Muszę się przyznać że sam też do niego wróciłem po latach. Po prostu totalnie nie miałem co robić a się mi pod rękę nawinął więc go zarzuciłem. Na dwie godziny zajął moją uwagę i tyle.
niestety ale taki ten film właśnie był, pokazać trochę gorących laseczek, pośmiać się z kościoła, ciągle gadać o erekcji i przy okazji ponapierniczać się z wampirami
Dla mnie film dobry. Przede wszystkim fajny miał klimat. Trochę odstaje od innych filmów o wampirach