Mam nadzieję, że w przyszłości zekranizują też Warhammera :)
Ooo to też by było coś, bo "Młotek" ma mega rozbudowaną fabułę (pewnie by to na części podzielili), ale i to chciałabym zobaczyć :).
A jaki moment chciałbyś (czy chciałabyś) żeby sfilmowali?
Dla mnie najciekawsze wydarzenie i najbardziej tajemnicze byłaby Zagłada Kazvar i powstanie naszej rasy :)
Na pewno nie End Times, bo tam są paradoksy, które są niezgodne z wcześniejszym fluffem.
Jeśli chodzi o grę, to zależałoby mi na epickim przedstawieniu potyczek Imperium z Chaosem, jednak mam obsesję na dopracowanym wyglądzie postaci i chyba to najbardziej by cieszyło moje oko. Chociaż zagłada Kazvar teś kusi o zainteresowanie i wyczekiwanie :)
A powiedz, uznajesz skaveny czczące innych bogów poza Rogatym Szczurem? Większość fanów nie uznaje tego.
Mi taka rzecz wydaje się trochę dziwna:
Podczas Wielkiej Wojny z Chaosem niektórzy zieloni zjednoczyli się z chaosem przeciwko orderowi, a przeciwko chaosowi byli wszyscy skaveni...
A podczas Burzy Chaosu absolutnie wszyscy zieloni byli przeciwko chaosowi i skavenom z powodu niefajnego Grimgora, a podobno przecież dużo zielonych żyje również na Pustkowiach Chaosu...
Co o tym sądzisz?
I co sądzisz o End Times? Mi się to wcale nie podoba