PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=334999}
6,8 116 tys. ocen
6,8 10 1 115654
4,9 30 krytyków
Warcraft: Początek
powrót do forum filmu Warcraft: Początek

Hellscream

ocenił(a) film na 10

Ciekawe czy w filmie zobaczymy ojca Garrosha, Groma Hellscreama.

użytkownik usunięty
jaro610

Nie sądzę, akcja chyba będzie się rozgrywać na przełomie 1 i 2 części a Hellscream pojawił się po raz pierwszy dopiero w dodatku do dwójki.

ocenił(a) film na 10

Faktycznie w grze pojawił się dopiero w dodatku do drugiej części, ale chyba wszystkie orcze klany brały udział podczas inwazji na Azeroth?

No niby tak ale to nie znaczy że w filmie go nie będzie .

ocenił(a) film na 10
wort801

Dokładnie w Warcrafcie 1 jego postać jeszcze nie istniała. Została stworzona później, co nie znaczy że nie brał udziału w inwazji.

ocenił(a) film na 9
jaro610

Jakby mieli robić tylko te postacie "które istniały w grze" to nie byłoby w filmie Khadgara, żony króla (nie pamiętam jej imienia) i Gul'Dana.
Moim zdaniem Hellscreama nie będzie, ale tylko z tego względu, że się zwyczajnie nie zmieści w tym filmie. Mają już kilku ważnych bohaterów, mają wątek główny, a Hellscream i inni wielcy wodzowie Hordy nie są im potrzebni w tej części.
Jeśli powstanie druga część filmu, która będzie dotyczyła Warcrafta 2, to wtedy zapewne Grom się w niej znajdzie. Bardzo bym chciał, żeby zrobili najpierw to co robią, a potem coś z dwójki. Od dzieciństwa na to czekam :)

ocenił(a) film na 10
Dentarg

Hmm to co piszesz ma sens ;)

ocenił(a) film na 10
jaro610

Jednak :D? W obsadzie filmu znajduję się Terry Notary, który wciela się w Grommasha Hellscreama :D

ocenił(a) film na 9
jaro610

To fajnie :) Lubię Groma Hellscreama więc jestem jak najbardziej za jego udziałem w tym filmie. Mimo wszystko nie nastawiałbym się jednak na jakąś dużą rolę Hellscreama, ponieważ inni bohaterowie powinni być na celowniku w tym filmie.

ocenił(a) film na 7
Dentarg

Dokładnie, można spodziewać się kilku ujęć z nim z bitew w czasie dowodzenia oraz kilku dialogów na więcej bym się nie nastawiał :)

ocenił(a) film na 8
szymonxdgm

Widziałem wyciek ...jest Gromash siedzi pry ognisku i mówi że magia Guldana uczyniła go potężniejszym i że on mu wierzy ...pewnie będzie też ukazany w bitwach. Jest cały zielony ^^