PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=629012}
7,2 4,4 tys. ocen
7,2 10 1 4375
Warszawa 1935
powrót do forum filmu Warszawa 1935

aż wreszcie mogłem go obejrzeć! Warto było tyle czekać, bo apetyt urósł do potężnej rangi i został zaspokojony. Przepiękna animacja, która zapiera dech w piersiach. Podwójna uczta dla oka i ucha! Muzyka w tle świetnie dobrana, szkoda że tylko 20 minut, ale mam nadzieję, że zgodnie z zapowiedziami autorów 2. część niebawem się ukaże. Masa pracy która przez wiele miesięcy, nawet lat, zwieńczyła film który powinien być prezentowany gdzie się tylko da w kraju i za granicą.

dzyniu88

Gdzie udało Ci się obejrzeć?

ocenił(a) film na 5
wafel89

Stoi na półce zakupione wydanie DVD.

dzyniu88

Gdzie można kupić? Bo szukałem w wielu miejscach.

ocenił(a) film na 5
wafel89

Ja nabyłem okazyjnie, ktoś zamieścił ogłoszenie, że wygrał w konkursie i chce sprzedać, nowy zafoliowany egzemplarz.

ocenił(a) film na 10
wafel89

Film jest już w sprzedaży.

ocenił(a) film na 10
dzyniu88

Jest już część 2 8 minut trwa i jest na YT

dzyniu88

Więc dlaczego tak niska ocena?

ocenił(a) film na 8
dzyniu88

"Podwójna uczta dla oka i ucha! " itd itd a ocena tylko 5 na 10?!

JustynOryg

To samo miałem napisać. Ludzie chyba nie przenieśli się jeszcze z szkolnej skali ocen :P. Z tego co widzę to Max każdemu filmowi daje 5. A później dziwić się że ocena filmu jest taka niska

ocenił(a) film na 8
XMirakuruX

Dokładnie. FW nie jest dla idiotów. Każdy ma jakąś swoją skalę. Znajomy daje albo 1 albo 10 i nic pomiędzy, ten kretyn powyżej daje 1-5 a po to jest skala 1-10 żeby się stosować. Jak nie potrafi się oceniać to lepiej tego nie robić bo potem omijają mnie wartościowe produkcje (patrzę na średnią i widzę że nie warto bo każdy dał "maksimum" czyli 5/10) albo w 2 stronę oglądam gnioty z oceną ponad 8/10 bo inny dureń daje słabym filmom 9 a dobrym 10 -.-