dajcie jakiś namiar na ten film jak mozecie
dzisiaj oglądałem Gdzieś w czasie(polecam)
mamy taki sam problem ;( ja nawet filmu nie mogę znaleźć, nie wspominając o napisach. pozostaje mieć nadzieję, że może, za jakiś czas, puszczą go ponownie na tvp1 czy tvp2 (już nie pamiętam gdzie to leciało ;p)
jest na warezach róźnych, ale lepiej wpisz angielski tytuł - Yesterday's children. Problem jednak tkwi w tym, że nigdzie nie można znaleźć polskich napisów:( Ale film rewelacja, oglądałam go dawno, tak mi utkwił w pamięci, że nie spocznę póki nie obejrzę po raz drugi:)
No właśnie, ja ten film mam już od roku i nigdzie nie mogę znaleźć napisów.Teraz już nawet nie pamiętam na jakiej stronce go znalazłam.Podejrzewam , ze w kwestii napisów chyba już nic się nie zmieni.Jak ktoś jakimś cudem jednak je znajdzie to dajcie znać.Pozdrawiam
No fakt nie ma napisów, nawet angielskich, ja gdzieś znalazłam napisy angielskie na podstawie google translatora z napisów francuskich chyba, więc niezbyt :/ Ale jak spisywałam ze słuchu to się przydały trochę, jeśli chodzi o wyłapanie sensu. Jak ktoś jest w tym dobry to mogę mu przesłać tekst (bez synchronizacji) to dokończy tam gdzie brakuje w tych angielskich, potem już łatwo będzie zrobić polskie.
Kurcze a chętnie obejrzałabym sobie ten film po raz drugi.
Pierwszy raz widziałam go chyba z 6 lat temu ale cały czas mi w głowie siedzi ;)